El dia a dia de la Residència Montseny

Equip de la FSFA

Informació a famílies

, , ,
Des del Servei d’informació de la FSFA volem explicar que el nostre dia a dia ha canviat, però estem fent front a qualsevol situació, per complexa que sigui, que ens pugui arribar.

Fes gestions des de casa a través de "La Meva Salut"

, , ,
"La Meva Salut" és un servei telemàtic del Servei Català de Salut que permet fer consultes i tràmits sense haver-se de desplaçar a un centre sanitari
Social distance

Certificat d'autoresponsabilitat

, , ,
Què és, per a què serveix i com obtenir el Certificat d'Autoresponsabilitat recomanat per als desplaçaments durant l'estat d'alarma.
Atenció mèdica Fb

Persones grans i/o amb pluripatologies COVID-19

, , ,
Recordem les recomanacions que cal tenir en compte davant de l'epidèmia en relació a les persones grans amb malalties prèvies i/o immunodeprimides.
Carnestoltes a la FSFA

El Rei Carnestoltes

,
Per Carnaval tot és festa i diversió, també a la Fundació Sant Francesc d'Assís. Però, sabeu per què el celebrem? Aquí va la història...
Residència Geriàtrica Montseny - El Masnou

Resum de la Memòria d'activitat 2019 de la Residència Montseny

,
Resum dels principals indicadors d'activitat del Centre residencial per a persones grans Montseny segons Memòria d'Activitat 2019.
Castanyada a la Residència El Montseny

Castanyada a la Residència El Montseny

Amb l'arribada de la tardor, el Montseny es tenyeix de colors vermells, grocs i marrons i arriba la Castanyada! Als avis els hi agrada molt perquè és una festa molt dolça.
Residència per a gent gran Montseny

L'auca, una eina generadora de propostes i reptes per al nostre canvi de model assistencial

,
Els professionals de la Residència el Montseny han publicat un article, pioner en el sector, a la plataforma Scio Health, una comunitat de professionals que comparteixen bones pràctiques en gestió en l'àrea de la salut.
Berenars d'estiu a la Residència Montseny

Berenars d'estiu al Montseny

Aquest estiu a la Residència Montseny hem pogut gaudir de berenars d’estiu a la fresca. Ara comença temps de tardor, pluja i fred… haurem d’animar als nostres avis i àvies des dels espais interiors de la casa!