El dia a dia de la Fundació

XII Jornades de la Gent Grqn Activa

XII Jornades de la gent gran activa

, , ,
Com cada any, a Alella se celebren les jornades de la Gent Gran activa. La participació s'incrementa a mesura que augmenta l'oferta d'activitats, i nosaltres no podíem faltar-hi!
Formació FSFA en lideratge

Curs de lideratge

Al curs de formació en lideratge hem treballat diversos aspectes que fan que tant el grup com l'individu creixin en paral·lel i desenvolupin habilitats i capacitats per a aconseguir alhora, objectius col·lectius i individuals.
Bugaderia Net i Clar - Jornades de formació

Bugaderia Net i Clar. Jornades de formació 2019

Assistim a les jornades de formació Net i Clar per oferir serveis d'higiene professional que facilitin un consum sostenible energètic i hidràulic.
X Jornades del Voluntariat a la FSFA

X Jornades del Voluntariat

El temps de dedicació, les habilitats, els coneixements que oferiu, amb el desinterès de qui és profà... Aquestes jornades són la nostra manera d'agrair-vos tot el que sou i signifiqueu per a la FSFA.

Taula rodona sobre l'autisme: "Atenció mèdica integral a persones amb TEA"

Resum de la taula rodona que va tenir lloc al Palau Macaya de Barcelona en ocasió del Dia Mundial de Conscienciació de l'Autisme.
Curs de resolució de conflictes

Cursos FSFA: "Resolució de conflictes"

,
El curs de Resolució de Conflictes contribueix a formar l'equip directiu i els càrrecs intermedis que han de cohesionar i donar suport als diversos grups de treball de la Fundació
Formació en prevenció a la FSFA

Formació en la gestió de la prevenció a l'empresa

, , , ,
Inaugurem les aules de formació de la Fundació amb una sessió sobre la gestió de la Prevenció de Riscos Laborals a l’empresa.
Centre Residencial per a persones amb discapacitat Les Hortènsies

Resum de la Memòria d'Activitat 2018 de Les Hortènsies

,
Resumim els principals indicadors d'activitat 2018 del Centre Residencial per a Persones amb Discapacitat Les Hortènsies.
Millores infraestructura Can Torras

Millores a la infraestructura del CSAI Can Torras

,
Us presentem una petita mostra de les últimes adquisicions que s'han integrat al CSAI Can Torras perquè la feina sigui més eficaç tant per a l'usuari com per al treballador.
Aules de formació de la FSFA

Inauguració de les aules de formació al CSAI Can Torras

,
Després d'una llarga i laboriosa remodelació de l'antiga sala polivalent, la inauguració de les noves aules de formació és una magnifica noticia per a la FSFA.
Estefania - Treballadors de la FSFA

Poc temps... una gran experiència

,
L'Estefania, una de les treballadores de la Fundació Sant Francesc d'Assís, ens deixa un bonic text de comiat explicant-nos la seva experiència a Les Hortènsies.
Pla Hivernal d'Urgències de Catalunya a Can Torras

Col·laboració amb el Pla Hivernal d'Urgències de Catalunya 2018-19

,
Durant el període de vigència del pla passaran pel CSAI Can Torras un número important d'usuaris que es beneficiaran d'una estada amb cobertura continuada mèdica i d'infermeria
Jubilacions a la FSFA

Jubilacions 2018

Per a la FSFA és un plaer poder assistir a un dels esdeveniments més importants a la vida laboral d'un treballador i/o treballadora... la seva jubilació.

Resum de la memòria anual del Centre Sociosanitari Can Torras

,
Resum dels principals indicadors d'activitat del Centre Sociosanitari d'Atenció Intermèdia Can Torras, segons es detalla en la seva Memòria d'Activitat 2018.

El dia a dia de cada Centre