El dia a dia de la Fundació

Comissió d'igualtat FSFA

Creació de la comissió d'igualtat

La Comissió d'Igualtat té l’esperit de vetllar per a la millora continuada i d'impulsar totes aquelles accions que vagin a favor de la igualtat efectiva entre dones i homes.
Segell WMA Web Mèdica Acreditada

Segell de web mèdica acreditada

, , ,
Per quart any consecutiu, la Web de la FSFA obté el Segell WMA del Col.legi de Metges de Barcelona, que certifica que la informació referida a la pàgina és de confiança i qualitat.
Reflexions des de la residència

Reflexions

, , ,
De vegades s'entén que en estar ingressat a una residència t'empetiteix, et limita, t'aïlla... Però avui us explicaré petites experiències que fan que la meva vida hagi crescut en intensitat, riquesa i vivències.
Sol.licitud d'ajudes per a persones amb discapacitat

Prestació d'atenció social a persones amb discapacitat (PUA)

La prestació d'atenció social a persones amb discapacitat (PUA) facilita ajuda econòmica per a l'autonomia personal i millora de qualitat de vida de les persones amb discapacitat física, psíquica o sensorial.
Cervell

Trastorns somatoformes i hipocondria. Problemes en salut mental

El Dr. Muñoz explica quins són els principals trets dels trastorns somatoformes: somatització, hipocondria, dolor somatoforme i trastorn conversiu.
La Ludi es jubila després de molts anys ajudant a empènyer el projecte de la Fundació

La jubilació de la Ludi

Enguany s'ha jubilat la nostra companya Ludi, després de molts anys ajudant a empènyer el projecte de la Fundació. Una gran dona que ens recorda perquè lluitem, perquè hi som, i perquè seguim aquí.
Equip de la FSFA davant la 5a onada de la Covid-19

Informació sobre la 5a onada de la Covid-19 a la FSFA

El nostre elogi al personal per la dedicació i la cura de tots i cadascun dels usuaris i pacients en aquesta 5a onada de la Covid-19 a la FSFA, en què totes les mesures de control i protecció han estat efectives.

Servei de Rehabilitació de Can Torras

,
L'equip multidisciplinar i de fisioteràpia de Can Torras fa una gran tasca de recuperació en casos com el del Gabriel, a qui havien apuntat una cama. Cal fer exercicis rehabilitadors que facilitin que el pacient s'acomodi primer a la pròtesi, i després a la seva funcionalitat.
Cor humà

El cor i el sistema circulatori

El Dr. Muñoz, metge de la Fundació, explica com és el cor i com funcionen el sistema circulatori i els seus mecanismes reguladors.
El pacient deprimit

El pacient deprimit. Problemes en salut mental.

El Dr. Muñoz detalla tipologies i factors a tenir en compte en el diagnòstic del pacient deprimit i diagnòstic diferencial en el cas de pacients ancians.
Jornades del voluntariat a la FSFA 2021

Jornades del voluntariat 2021

Els nostres voluntaris, fins i tot sense poder ser-hi presents, ens han ajudat molt durant la pandèmia, i és també gràcies a ells que ens n'hem sortit. És moment d'homenatjar-los!
Sinusitis aguda

Sinusitis aguda i crònica i apnea obstructiva del son

El Dr. Muñoz explica què són, quins símptomes tenen i com es tracten la sinusitis agruda o crònica i l'apnea obstructiva del son.
Mans entrellaçades. L'Alzheimer, enemic de la memòria.

L'alzheimer, l'enemic de la memòria

Fins i tot creient-me perdut, retorna'm, encara que no pronunciï paraules connexes, murmura'm el teu nom... perquè estàs a cada racó d'una memòria perduda dins una boira tan espessa de la qual no puc ni sé escapar.
Fundació Sant Francesc d'Assís - FSFA - CSAI Can Torras

La FSFA i el projecte "Alella, poble cuidador"

,
La FSFA participa al projecte "Alella, poble cuidador" amb espais segurs i de tracte proper on els últims moments de la vida siguin dignes i confortables.

El dia a dia de cada Centre