El dia a dia de la Fundació

Residència Les Hortènsies - Alella - FSFA

Resum de la memòria d'activitat 2020 de la Residència Les Hortènsies

,
Resum dels indicadors principals de la Memòria d'activitat de la Residència Les Hortènsies 2020, un any complicat centrat en la protecció dels usuaris.
Problemes d'oïda

Pèrdua auditiva, mal d'oïda, acúfens i otitis externes

El Dr. Muñoz repassa els símptomes, causes i tractament dels principals problemes d'oïda: pèrdua auditiva, mal d'oïda, acúfens, cerumen i otitis externes.
Atenció a persones amb discapacitat intel·lectual - Les Hortènsies

La discapacitat intel·lectual. Professionalitat i ètica en el tracte.

,
En l'atenció a persones amb discapacitat intel·lectual cal posar-se en el lloc de l'altre, respectar-lo i tenir en compte els seus drets. Tenir una discapacitat no significa estar malalt, no tenir criteri, no poder decidir, no tenir desig.
Festa xinesa a Les Hortènsies

Festa xinesa a Les Hortènsies

Celebrem la nostra especial festa xinesa a Les Hortènsies. La Xina captiva per la seva originalitat, una de les civilitzacions més antigues del món que és alhora aparador del que és nou i de l'esdevenidor.

Fases i processos en l'elaboració de la vacuna Covid-19

El desenvolupament de qualsevol vacuna passa per processos laboriosos que, un cop aprovada, garanteixen que la vacunació és segura i efectiva.
El dol. Problemes en salut mental

El dol. Problemes en salut mental

El dol és una resposta natural, però els dols encapsulats de més de sis mesos de durada requereixen gairebé sempre un abordatge més complex i cal remetre'ls a l'equip de salut mental.
Can Torras - Fundació Sant Francesc d'Assís

Certificació de gestió de la qualitat ISO 9001

,
El CSAI Can Torras de la FSFA implanta i certifica el seu sistema de Gestió de la Qualitat conforme a la norma ISO 9001:2015 amb Applus.
Vacunació a tots els centres de la FSFA

Vacunació a tots els centres de la FSFA: Montseny, Les Hortènsies i Can Torras

, , ,
La vacunació a les residències El Montseny i les Hortènsies és ja un fet. Al CSAI Can Torras ja s’ha efectuat amb èxit la segona dosi de la vacunació.
Professionals de la Fundació Sant Francesc d'Assís - FSFA

L'any de la Covid

Compartim un homenatge públic i sentit al compromís mostrat per tots els professionals durant aquest any de batalla sense treva contra la Covid-19.
Les vacunes funcionen !!!

Les vacunes funcionen !!!

Després de la primera vacunació, la vacuna està demostrant que és segura i efectiva: ja baixa la positivitat als centres residencials i sociosanitaris.
Suyport psicològic a professionals de la Salut per sobrecàrrega Covid-19

Programa d'acompanyament als professionals Fundació Galatea

La Fundació Galatea ha posat a l'abast dels professionals de la salut una sèrie de serveis gratuïts per alleugerir la sobrecàrrega que ha comportat la Covid-19.
Cansament pandèmic

Cansament pandèmic. Efectes psicològics

El cansament pandèmic és present en tots i cadascun de nosaltres, però és en l'àmbit sanitari on els estralls són més importants i evidents.
Discapacitat intel·lectual

La discapacitat intel.lectual (D.I.). Què és i com afecta la salut?

,
El Dr. Muñoz explica què cal tenir en compte a l'hora de planificar l'atenció mèdica i social de les persones amb discapacitat intel·lectual.
Vacunació Covid-19 a la Residència per a persones amb discapacitat Les Hortènsies

Vacunació a la Residència Les Hortènsies i a tota la FSFA

Ja s'estan vacunant els residents i professionals de la Residència El Montseny, del CSAI Can Torras i ara també de la Residència les Hortènsies!!!

El dia a dia de cada Centre