El dia a dia de la Fundació

Enfermeria Centre Sociosanitari Can Torras

7ª Jornada Mundial per a la prevenció de nafres per pressió de l'Hospital Germans Trias

,
A Can Torras atenem un gran nombre de usuaris amb lesions cròniques de diferent etiologia, per això fem actualització constant de coneixements.
Xerrada per a escoles sobre projecte de Voluntariat a la Fundació Sant Francesc d'Assís

Xerrada sobre el projecte de Voluntariat de la Fundació

Amb l’objectiu de donar a conèixer el nostre Projecte de Voluntariat, vam donar una xerrada a alumnes de Batxillerat de l’Escola Hamelin – Laie del municipi de Montgat.

Sessió per a famílies sobre el Certificat de Discapacitat

, ,
A la xerrada per a famílies, la treballadora social de Les Hortènsies va resoldre dubtes sobre el certificat de discapacitat: com sol·licitar el reconeixement del grau de discapacitat, la seva revisió i altres qüestions.

La FSFA participa al projecte +FUTUR de la Unió Catalana d'Hospitals

El Projecte +FUTUR  preten avançar-se al demà a través d'un procés participatiu en què han participat experts, usuaris, agents socials i professionals
Fira d'entitats del Masnou

La FSFA a les VI Jornades d'Entitats organitzades per l'Ajuntament del Masnou

La FSFA va participar a les jornades organitzades per l'Ajuntament del Mansou, en què es potencien les relacions entre entitats del municipi.
Enquestes online a la FSFA

Enquestes online

Les enquestes de satisfacció de la FSFA es fan de forma digital per tal de facilitar l'anàlisi de dades i la millora dels diversos serveis.
Programa GENOMI de la Fundació

Inici de la implantació del nou programa informàtic assistencial

,
El nou programa informàtic GENOMI és una de les apostes mes importants de modernització i millora de l'estudi de processos i registre d’activitat assistencial de la FSFA.
La bugaderia de la FSFA

El servei de bugaderia a la FSFA

,
La FSFA té un servei propi de bugaderia, que abasta l'activitat dels tres centres. Alguns dels usuaris de la Residència Les Hortènsies tenen com a feina habitual, i remunerada, la classificació de la roba.
Piscina climatitzada Residència Les Hortènsies

La piscina

,
A la piscina de Les Hortènsies comptem amb infinitat d'ajudes tècniques perquè els usuaris amb majors problemes de mobilitat també puguin banyar-se.
Curs d'ergonomia i correcció postural a la FSFA

Curs d'ergonomia i higiene postural

És necessari que els treballadors sàpiguen i posin en pràctica les millors maneres de treballar, i així poder minimitzar els riscos per a la salut que puguin comportar la seva feina.
Xerrada per a famílies sobre prestacions Seguretat Social

Sessió per a famílies sobre el sistema de prestacions de la Seguretat Social

,
A la segona xerrada per a famílies organitzada pel CR i CAE Les Hortènsies es va parlar de pensions d'orfandat, de jubilació, de prestació per fill a càrrec, de viduïtat i de la prestació no contributiva d'invalidesa, d'entre d'altres.
Jornades de la gent gran activa

Jornades de la gent gran activa

, , ,
La FSFA, junt amb la Fundació Tutelar Santa Clara, la Fundació Aymar i Puig i el Centre de dia Residència El Rosers, ens vam encarregar de fer el pregó de benvinguda i de realitzar un Lipdub; donant el tret de sortida a les jornades…
Jornades del voluntariat 2018

Jornades del voluntariat

, , ,
Voluntaris, no oblideu que vosaltres sou i feu també la FSFA. Ens agradaria ampliar la família, i vosaltres sou els millors mestres. Gràcies companys!
Fira comercial i gastronòmica del Masnou

Fira comercial i gastronòmica del Masnou

, ,
El passat cap de setmana 4, 5 i 6 de maig, la Fundació va participar en la Fira Comercial i Gastronòmica del Masnou, amb un espai gastronòmic impressionant.

El dia a dia de cada Centre