El dia a dia de la Fundació

Curs de resolució de conflictes

Cursos FSFA: "Resolució de conflictes"

,
El curs de Resolució de Conflictes contribueix a formar l'equip directiu i els càrrecs intermedis que han de cohesionar i donar suport als diversos grups de treball de la Fundació
Formació en prevenció a la FSFA

Formació en la gestió de la prevenció a l'empresa

, , , ,
Inaugurem les aules de formació de la Fundació amb una sessió sobre la gestió de la Prevenció de Riscos Laborals a l’empresa.
Centre Residencial per a persones amb discapacitat Les Hortènsies

Resum de la Memòria d'Activitat 2018 de Les Hortènsies

,
Resumim els principals indicadors d'activitat 2018 del Centre Residencial per a Persones amb Discapacitat Les Hortènsies.
Millores infraestructura Can Torras

Millores a la infraestructura del CSAI Can Torras

,
Us presentem una petita mostra de les últimes adquisicions que s'han integrat al CSAI Can Torras perquè la feina sigui més eficaç tant per a l'usuari com per al treballador.
Aules de formació de la FSFA

Inauguració de les aules de formació al CSAI Can Torras

,
Després d'una llarga i laboriosa remodelació de l'antiga sala polivalent, la inauguració de les noves aules de formació és una magnifica noticia per a la FSFA.
Estefania - Treballadors de la FSFA

Poc temps... una gran experiència

,
L'Estefania, una de les treballadores de la Fundació Sant Francesc d'Assís, ens deixa un bonic text de comiat explicant-nos la seva experiència a Les Hortènsies.
Pla Hivernal d'Urgències de Catalunya a Can Torras

Col·laboració amb el Pla Hivernal d'Urgències de Catalunya 2018-19

,
Durant el període de vigència del pla passaran pel CSAI Can Torras un número important d'usuaris que es beneficiaran d'una estada amb cobertura continuada mèdica i d'infermeria
Jubilacions a la FSFA

Jubilacions 2018

Per a la FSFA és un plaer poder assistir a un dels esdeveniments més importants a la vida laboral d'un treballador i/o treballadora... la seva jubilació.

Resum de la memòria anual del Centre Sociosanitari Can Torras

,
Resum dels principals indicadors d'activitat del Centre Sociosanitari d'Atenció Intermèdia Can Torras, segons es detalla en la seva Memòria d'Activitat 2018.
Jornades de Salut Mental a l'Hospital de Mataró

Resum de les Jornades de Salut Mental a l'Hospital de Mataró

,
Les Jornades de Salut Mental celebrades a l'Hospital de Mataró es van centrar en l'atenció a persones amb Discapacitat Intel·lectual. El Dr. Muñoz ens resumeix els aspectes més destacats de les diverses ponències.
Sopar de Nadal 2018 a la FSFA

Sopar de Nadal

, , , ,
El sopar d'empresa és el moment més adequat per a conèixer-nos fora de l'àmbit laboral, sense pressions, sense estrès, sense presses…
Enfermeria Centre Sociosanitari Can Torras

7ª Jornada Mundial per a la prevenció de nafres per pressió de l'Hospital Germans Trias

,
A Can Torras atenem un gran nombre de usuaris amb lesions cròniques de diferent etiologia, per això fem actualització constant de coneixements.
Xerrada per a escoles sobre projecte de Voluntariat a la Fundació Sant Francesc d'Assís

Xerrada sobre el projecte de Voluntariat de la Fundació

Amb l’objectiu de donar a conèixer el nostre Projecte de Voluntariat, vam donar una xerrada a alumnes de Batxillerat de l’Escola Hamelin – Laie del municipi de Montgat.

Sessió per a famílies sobre el Certificat de Discapacitat

, ,
A la xerrada per a famílies, la treballadora social de Les Hortènsies va resoldre dubtes sobre el certificat de discapacitat: com sol·licitar el reconeixement del grau de discapacitat, la seva revisió i altres qüestions.

El dia a dia de cada Centre