El dia a dia de la Fundació

Mesures de seguretat a les visites de la FSFA

Mesures de seguretat a les visites per fer front a la Covid-19

, ,
Hem habilitat nous espais i nous elements que garanteixen una perfecta i adequada higienització, incrementant alhora, el servei de neteja.
Suport i col.laboració

Moció d'agraïment i suport de l'Ajuntament d'Alella

Amb aquesta moció d’agraïment, ens sentim doblement estimats i valorats, sabent que sempre esteu al costat de qui més ho necessita, sense oblidar ningú.
L'altra perspectiva del confinament

L'altra perspectiva del confinament

,
Aquest temps m'ha ensenyat que si això torna a passar, jo seré feliç sabent-te a prop fins i tot sense veure't. Tu no pateixis, ara ja sé mes o menys què ha passat.
Video homenatge CCP-DIP

Homenatge de les entitats als més desprotegits i als professionals que els atenen

No ens deixeu enrere, no volem ser els oblidats de les institucions governamentals. Som un col·lectiu vulnerable i especial, alegre i confiat.
Equip FSFA amb mascareta

Desconfinament responsable

Ara que és temps de desconfinament, hem de ser prudents, no solament per nosaltres, sinó també per les persones que ens envolten.
Gràcies!

Iniciativa de Naturgy per als col·lectius que han estat a 1a línia fent front a la COVID-19

Naturgy vol gratificar d'una manera molt especial la labor del personal que ha estat en primera línia fent front a la Covid 19.
Vianants

Síndrome de la cabanya

La síndrome de la cabanya pot ser en aquests moments una resposta emocional, no un trastorn psicològic, a l'estat d'excepció i confinament al qual ens hem vist obligats a romandre.
Visites a les Residències de gent gran

Fase 2 de la desescalada

Si es compleixen els marcadors establerts pel Govern central i autonòmic vers les condicions del Departament de Salut, el dia 8 de juny entrarem a la fase 2 de la desescalada. Ben aviat començaren a retrobar-nos!
In memoriam - Ajuntament d'Alella

In memoriam

In memoriam, organitzat per l'ajuntament d'Alella, rendeix un impressionant i escruixidor homenatge a totes i cadascuna de les víctimes de la Covid 19, a les seves famílies, als seus amics ...
Persones grans

Estudi de la COVID-19 en persones grans

Un estudi pioner a Europa, promogut per l'Acra i l'Hospital de la Vall d'Hebron, intentarà trobar respostes al perquè de la gran incidència d'afectació en el col.lectiu de les persones grans institucionalitzades
Bates solidàries

Donació de bates solidàries

Volem fer un especial agraïment a tota una sèrie de col·lectius, entitats i persones que estan dedicant recursos, esforços i temps del seu dia a dia per a produir bates de protecció per als nostres professionals
Emocions

Desescalada emocional

Necessitem un temps per veure el món d'una manera diferent i per descobrir noves maneres de gaudir i d'abraçar-nos.... gairebé sense fregar-nos.
AIxetes electroniques

Agraïment a Indústries Ramon Soler

Ramon Soler ha fet donació d'unes aixetes electròniques que ajuden a evitar la propagació d'infeccions a les entitats associades a La Unió Catalana d´Hospitals
Anàlisi

Estudi del mapa d'aigües residuals i la COVID-19

El monitoratge de les aigües residuals podria ser un factor clau per a guanyar terreny i temps al virus. Seria un sistema complementari al de salut, concomitant a les proves serològiques i PCR.

El dia a dia de cada Centre