El dia a dia de la Fundació

Dia Internacional d'Infermeria

  Avui dia 12 de maig és el Dia Internacional de la Infermeria en honor al naixement de F. Nightingale considerada precursora de la infermeria professional. En primer lloc, voldria felicitar i fer un reconeixement molt sincer…
Trastorn bipolar

Trastorn bipolar

,
El trastorn bipolar és una patologia crònica i recurrent, per a la qual no existeix cura i que es caracteritza per l'alteració en la regulació de l'estat d'ànim.
Residència El Montseny - FSFA

Certificació de qualitat ISO 9001 per a la Residència Montseny

,
La residència Montseny aconsegueix la certificació de qualitat segons la Norma ISO 9001/2015, un reconeixement extern per la bona feina realitzada.
Bacteris i meningitis

Infecció meningocòcica o meningitis

El Dr. Muñoz detalla els símptomes de la meningitis, una infecció bacteriana que es transmet per contacte directe i que cal diagnosticar i tractar ràpidament per evitar conseqüències greus.
Malalties bacterianes

Malalties bacterianes

Repassem amb el Dr. Muñoz les principals malalties bacterianes i els seus tractaments: furóncols, àntrax, osteomelitis, bacterèmia, septicèmia o endocarditis.
Alteracions de conducta

Trastorns de conducta en persones amb discapacitat intel·lectual (D.I.)

El Dr. Muñoz detalla els diversos factors - biològics, psicològics o relacionats amb l'entorn - que poden explicar els trastorns de conducta en persones amb discapacitat intel·lectual.
Bon any nou !!

Un any per descobrir

,
Que aquest any nou ens acosti i ens abraci amb la mateixa il·lusió que quan esperem el millor amic, aquell més estimat. Feliç any nou!!
Jubilacions a la FSFA

Jubilacions 2020 / 2021 a la FSFA

, , ,
Agraïm als qui s'han jubilat aquest darrer any la seva implicació personal i professional, i esperem retrobar-los ben aviat. Sempre sereu part de la Fundació!
Obres a la Residència El Montseny

Obres a la Residència El Montseny

,
Renovem les instal.lacions de la Residència El Montseny per tal d'oferir una millor atenció i un major comfort, tot adequant els espais a la normativa vigent i traslladant els usos de direcció i administració.
Obres al CSAI Can Torras. Tancaments i planta baixa

Obres al CSAI Can Torras. Tancaments i planta baixa masia

,
Detallem les obres de millora en tancaments i planta baixa de la masia per tal de millorar les condicions interiors de comfort, seguretat i funcionalitat.
Obres d'adequació a Can Torras

Obres al CSAI Can Torras. Habitacions i annex trànsit

,
Detallem les obres que es faran al CSAI Can Torras amb l'objectiu de millorar les condicions interiors de confort i seguretat segons la normativa vigent.
Rentadores i eixugadores al Servei de bugaderia de la FSFA

Funcionament de la bugaderia: cura, seguretat i higiene

, , ,
No és senzill tenir cura diàriament de la roba de 475 persones garantint alhora la higiene, seguretat i comfort de tothom amb un màxim respecte per al medi ambient. Detallem els processos que ho fan possible a la bugaderia de la FSFA.
Transtorns de la pell

La pell i els seus trastorns: l'acné

Alguns símptomes visibles en la pell no tenen l'origen en ella, si no en d'altres òrgans. El Dr. Muñoz analitza el cas particular de l'acné i com tractar-lo.
Projecte Radars

Projecte Radars

El Projecte Radars té per objectiu la detecció precoç de persones grans que viuen soles o amb altres persones d'edat avançada i no poden assumir el seu dia a dia.

El dia a dia de cada Centre