El dia a dia de la Fundació

El pacient deprimit

El pacient deprimit. Problemes en salut mental.

El Dr. Muñoz detalla tipologies i factors a tenir en compte en el diagnòstic del pacient deprimit i diagnòstic diferencial en el cas de pacients ancians.
Jornades del voluntariat a la FSFA 2021

Jornades del voluntariat 2021

Els nostres voluntaris, fins i tot sense poder ser-hi presents, ens han ajudat molt durant la pandèmia, i és també gràcies a ells que ens n'hem sortit. És moment d'homenatjar-los!
Sinusitis aguda

Sinusitis aguda i crònica i apnea obstructiva del son

El Dr. Muñoz explica què són, quins símptomes tenen i com es tracten la sinusitis agruda o crònica i l'apnea obstructiva del son.
Mans entrellaçades. L'Alzheimer, enemic de la memòria.

L'alzheimer, l'enemic de la memòria

Fins i tot creient-me perdut, retorna'm, encara que no pronunciï paraules connexes, murmura'm el teu nom... perquè estàs a cada racó d'una memòria perduda dins una boira tan espessa de la qual no puc ni sé escapar.
Fundació Sant Francesc d'Assís - FSFA - CSAI Can Torras

La FSFA i el projecte "Alella, poble cuidador"

,
La FSFA participa al projecte "Alella, poble cuidador" amb espais segurs i de tracte proper on els últims moments de la vida siguin dignes i confortables.
Residència Geriàtrica Montseny - El Masnou

Resum de la Memòria d'activitat 2020 de la Residència Montseny

,
Resum dels principals indicadors d'activitat del Centre residencial per a persones grans Montseny segons Memòria d'Activitat 2020.
Residència Les Hortènsies - Alella - FSFA

Resum de la memòria d'activitat 2020 de la Residència Les Hortènsies

,
Resum dels indicadors principals de la Memòria d'activitat de la Residència Les Hortènsies 2020, un any complicat centrat en la protecció dels usuaris.
Problemes d'oïda

Pèrdua auditiva, mal d'oïda, acúfens i otitis externes

El Dr. Muñoz repassa els símptomes, causes i tractament dels principals problemes d'oïda: pèrdua auditiva, mal d'oïda, acúfens, cerumen i otitis externes.
Atenció a persones amb discapacitat intel·lectual - Les Hortènsies

La discapacitat intel·lectual. Professionalitat i ètica en el tracte.

,
En l'atenció a persones amb discapacitat intel·lectual cal posar-se en el lloc de l'altre, respectar-lo i tenir en compte els seus drets. Tenir una discapacitat no significa estar malalt, no tenir criteri, no poder decidir, no tenir desig.
Festa xinesa a Les Hortènsies

Festa xinesa a Les Hortènsies

Celebrem la nostra especial festa xinesa a Les Hortènsies. La Xina captiva per la seva originalitat, una de les civilitzacions més antigues del món que és alhora aparador del que és nou i de l'esdevenidor.

Fases i processos en l'elaboració de la vacuna Covid-19

El desenvolupament de qualsevol vacuna passa per processos laboriosos que, un cop aprovada, garanteixen que la vacunació és segura i efectiva.
El dol. Problemes en salut mental

El dol. Problemes en salut mental

El dol és una resposta natural, però els dols encapsulats de més de sis mesos de durada requereixen gairebé sempre un abordatge més complex i cal remetre'ls a l'equip de salut mental.
Can Torras - Fundació Sant Francesc d'Assís

Certificació de gestió de la qualitat ISO 9001

,
El CSAI Can Torras de la FSFA implanta i certifica el seu sistema de Gestió de la Qualitat conforme a la norma ISO 9001:2015 amb Applus.
Vacunació a tots els centres de la FSFA

Vacunació a tots els centres de la FSFA: Montseny, Les Hortènsies i Can Torras

, , ,
La vacunació a les residències El Montseny i les Hortènsies és ja un fet. Al CSAI Can Torras ja s’ha efectuat amb èxit la segona dosi de la vacunació.

El dia a dia de cada Centre