El dia a dia de la Fundació

Unitats de conviència a les residències de la FSFA

Unitats de convivència

,
Les residències de la FSFA estan dividides en grups o bombolles de conviència que permeten minimitzar el risc de contagi.
Vacunació de la grip

La necessitat de la vacunació contra la grip 2020-21

Enguany és de vital importància que els professionals sanitaris o que treballen en contacte amb persones de risc es vacunin de la grip.
Can Torras, seu de la FSFA

Publicació de la política de qualitat del CSAI Can Torras

Posem a disposició de famílies i treballadors la Política de Qualitat del CSAI Can Torras, en què s'expressa el marc ideològic del nostre sistema de gestió.

Pandèmies de grip: breu trajectòria històrica

La grip és una malaltia respiratòria summament infecciosa. Ara estem acostumats a conviure-hi, però en altres èpoques havia generat una alta mortalitat.
App

App Radar COVID-19

Què és l'aplicació Radar Covid-19? És segura? Per què és important utilitzar-la si tenim contacte directe amb persones fràgils?
Gestors Covid

Quina és la funció dels gestors Covid?

Repassem quina és la funció dels gestors Covid i per què són tan importants en la lluita contra la pandèmia que estem vivint.
Nova furgoneta de la FSFA

Una inversió de futur

,
Després de gairebé dues dècades amb la nostra antiga i entranyable furgoneta, l'hem renovada! Ara tenim una furgoneta nova amb prestacions immillorables.
Malalties cardíaques

Les malalties cardíaques

El Doctor Muñoz, metge de la FSFA, explica com prevenir les malalties cardíaques i com es desenvolupa el procés d'arteriosclerosi que les genera.
Mural de desitjos a Les Hortènsies

Posant color al blanc i negre del confinament

Hem fet un mural decoratiu per penjar-lo a la façana de la nostra residència, amb les nostres idees i desitjos expressats a través de la pintura.
Reg sanguini

Estats anèmics: anèmia per dèficit de ferro o perniciosa?

El Doctor Muñoz explica les diferències entre l'anèmia per dèficit de ferro i l'anèmia perniciosa, i quins són els símptomes i tractament en cada cas.
Gràcies! Thank You!

Comunicació a les xarxes socials

Les vostres mostres de suport són el millor dels incentius davant els esforços per tenir-vos puntualment al dia a través de la web i les xarxes socials
Donació de solució hidroalcohòlica

Agraïment a l'empresa Archroma

Archroma ha volgut participar de forma activa i generosa en la lluita contra aquesta terrible pandèmia impulsant la donació de gel hidroalcohòlic a entitats com la nostra.
Vacances

Oferta vacacional per a sanitaris

Compartim l'oferta del Maritim Hotel Galatzó Mallorca per als professionals que s'han enfrontat en la contenció i expansió d'aquesta pandèmia
Donació de mascaretes Ikea - ACRA

Donació Ikea

La multinacional sueca ha fet una donació de 294.000 mascaretes de protecció per les entitats associades a ACRA, entre les quals hi ha la FSFA

El dia a dia de cada Centre