El dia a dia de la Fundació

Les vacunes funcionen !!!

Les vacunes funcionen !!!

Després de la primera vacunació, la vacuna està demostrant que és segura i efectiva: ja baixa la positivitat als centres residencials i sociosanitaris.
Suyport psicològic a professionals de la Salut per sobrecàrrega Covid-19

Programa d'acompanyament als professionals Fundació Galatea

La Fundació Galatea ha posat a l'abast dels professionals de la salut una sèrie de serveis gratuïts per alleugerir la sobrecàrrega que ha comportat la Covid-19.
Cansament pandèmic

Cansament pandèmic. Efectes psicològics

El cansament pandèmic és present en tots i cadascun de nosaltres, però és en l'àmbit sanitari on els estralls són més importants i evidents.
Discapacitat intel·lectual

La discapacitat intel.lectual (D.I.). Què és i com afecta la salut?

,
El Dr. Muñoz explica què cal tenir en compte a l'hora de planificar l'atenció mèdica i social de les persones amb discapacitat intel·lectual.
Vacunació Covid-19 a la Residència per a persones amb discapacitat Les Hortènsies

Vacunació a la Residència Les Hortènsies i a tota la FSFA

Ja s'estan vacunant els residents i professionals de la Residència El Montseny, del CSAI Can Torras i ara també de la Residència les Hortènsies!!!
Vacunes Covid-19

Què cal saber sobre les vacunes Covid-19 i la seva administració?

, , ,
Com actuen? Com cal administrar-les per generar immunitat? Quins efectes secundaris poden produir? Són recomanables per a tothom? Poden produir Covid-19?
Vacunes Covid-19 a Farmàcia CSAI Can Torras

Les vacunes Covid-19 al servei de farmàcia del CSAI Can Torras

,
Els requeriments de conservació de les vacunes Covid-19 han obligat a fer canvis en les instal.lacions i en els protocols de Farmàcia del CSAI Can Torras .
Vacunació Covid-19 a la Residència El Montseny - FSFA

Vacunació Covid-19 a la Residència El Montseny FSFA

,
Les primeres inoculacions de la vacuna de la Covid-19 ja s'han realitzat a la Residència El Montseny, tant a l equip professional com a tots els usuaris, previ consentiment individual.
Vacunes

Les vacunes de la Covid-19 i la responsabilitat social

Com més persones vacunades hi hagi, més protecció col.lectiva tindrem. Vacunar-nos és una responsabilitat social que tots nosaltres hem de tenir present.
Residents de Les Hortènsies (Alella) - FSFA

Acomiadant un any complicat

,
Enguany ha estat un any trist, difícil, fosc.... intens i alhora efímer. No l’hem viscut, l'hem sofert. Però continuarem lluitant!
Residents del Centre per a persones grans Montseny (El Masnou) - FSFA

Un Nadal diferent

,
Aquest és un Nadal que pot marcar la resta de la nostra vida. No és temps d'arriscar, sinó de prevenir. Vindran temps millors i vull viure'ls amb vosaltres.
Residents de Les Hortènsies (Alella) - FSFA

Llums i ombres

,
Tancar a l'exterior significa emparar l'interior. Els usuaris són la màxima prioritat i per això les mesures de protecció i contenció s'extremen.
Piscina, discapacitat i Covid - Les Hortènsies - FSFA

Piscina i discapacitat en temps de Covid

,
La piscina segueix sent una manera lúdica de relaxar-nos i de tonificar els músculs, però ara les sessions s'organitzen també per bombolles de convivència
Test ràpid d'antígens

Test d'antígens per accelerar la recerca dels contagis de Covid-19

Els testos ràpids d'antigens, amb una sensibilitat del 95%, són una aposta de futur i una altra eina més per a frenar una ràpida expansió de la pandèmia.

El dia a dia de cada Centre