El dia a dia de la Fundació

Enfermeria Can Torras

La donació de sang

Fem un recordatori de la importància de donar sang: per què és tan necessària i a quins usos es destina.
Xerrada per a famílies a la FSFA

Sessió informativa sobre el Testament Vital (DVA) i el Comitè d'Ètica

Resum de la sessió informativa per a famílies sobre el Document de Voluntats Anticipades (DVA) o Testament Vital, i sobre el Comitè d'Ètica de la FSFA.
Consentiment informat

El consentiment informat

,
Repassem què és el consentiment informat, en quins casos s'utilitza i què cal tenir en compte abans de signar-lo.
Estiu a la FSFA

Companys d'estiu

És tot un plaer poder compartir coneixements i experiències amb companys que aporten al món de la sanitat, la discapacitat i la geriatria, noves idees.
Servei de manteniment de la FSFA

El servei de manteniment de la FSFA

La FSFA disposa d’un servei de manteniment propi, que s’encarrega de l'assistència, prevenció i preservació de la infraestructura interior i exterior dels tres centres. Sempre hi ha una persona de guàrdia.
Estudi psicosocial a la FSFA

Estudi psicosocial al CSAI Can Torras

,
Al CSAI Can Torras hem iniciat un estudi psicosocial per tal d’aconseguir el major grau de satisfacció de tots nosaltres dins el nostre ambient de treball.
Conferència Discapacitat i Violèn cia de gènere - Guttmann

Discapacitat i violència de gènere

Qüestions importants a tenir en compte sobre discapacitat i violència de gènere, a partir de la conferència de la Dra. Asun Pié a Guttmann Barcelona.
Equip de neteja de la FSFA a Les Hortènsies

Remodelació de la maquinària per a la neteja dels centres

,
Renovem les màquines de neteja per reduir la càrrega física de l'equip, optimitzar el temps de dedicació i contribuir a la preservació del medi ambient.
Can Torras, seu de la FSFA

Programa de gestió de personal Integrho

Des de la FSFA hem apostat amb força pel futur, la productivitat i una òptima gestió, confiant plenament en Integrho com a programa de gestió de personal.
XII Jornades de la Gent Grqn Activa

XII Jornades de la gent gran activa

, , ,
Com cada any, a Alella se celebren les jornades de la Gent Gran activa. La participació s'incrementa a mesura que augmenta l'oferta d'activitats, i nosaltres no podíem faltar-hi!
Formació FSFA en lideratge

Curs de lideratge

Al curs de formació en lideratge hem treballat diversos aspectes que fan que tant el grup com l'individu creixin en paral·lel i desenvolupin habilitats i capacitats per a aconseguir alhora, objectius col·lectius i individuals.
Bugaderia Net i Clar - Jornades de formació

Bugaderia Net i Clar. Jornades de formació 2019

Assistim a les jornades de formació Net i Clar per oferir serveis d'higiene professional que facilitin un consum sostenible energètic i hidràulic.
X Jornades del Voluntariat a la FSFA

X Jornades del Voluntariat

El temps de dedicació, les habilitats, els coneixements que oferiu, amb el desinterès de qui és profà... Aquestes jornades són la nostra manera d'agrair-vos tot el que sou i signifiqueu per a la FSFA.

Taula rodona sobre l'autisme: "Atenció mèdica integral a persones amb TEA"

Resum de la taula rodona que va tenir lloc al Palau Macaya de Barcelona en ocasió del Dia Mundial de Conscienciació de l'Autisme.

El dia a dia de cada Centre