La Formació i la Docència

La Fundació Sant Francesc d’Assis (FSFA) promou una política de formació continuada dirigida a potenciar el desenvolupament de l’organització i de les persones que la integren. Per això organitzem cada any pels treballadors/res un gran nombre de cursos, jornades, tallers, sessions i càpsules formatives.

També facilitem estudis de postgrau i de Màsters als professionals que permetrà una formació avançada, orientada, per una banda, a l’especialització acadèmica o professional, i per una altra a promoure la iniciació de tasques investigadores.

La Fundació Sant Francesc d’Assis ofereix l’oportunitat de realitzar pràctiques clíniques als estudiants de formació professional i a estudiants de grau.

  • Grau d’Infermeria
  • Grau de treball Social
  • Grau de Fisioteràpia
  • Tècnic de cures auxiliars d’infermeria

La Formació i la docència són per la Fundació una palanca transversal i de gran importància pel desenvolupament dels professionals i per impulsar el Pla estratègic 2022-2026. Amb la Formació la Fundació promou una cultura d’aprenentatge i desenvolupament dels professionals; i comparteix coneixements, tenint la capacitat d’aprendre per adaptar-se als continus reptes que se’ns plantegem.

Convenis

Vols formar-te amb nosaltres?

Contacta’ns i t’informarem.