El dia a dia de Les Hortènsies

Tarannà Les Hortènsies

Un tarannà de juliol (Núm 112)

Al tarannà hi trobareu un munt d'activitats que hem fet aquest mes: Jornades de la Gent Gran Activa, festa portuguesa, Fira d'Artesania, sortida al Tibidabo, revetlla de Sant Joan, ...
Fira d'asrtesania a Les Hortènsies

Fira d'artesania 2019

Acaba el curs, i tornem a celebrar-lo... un nou cicle, una nova etapa. Una ocasió especial on podem mostrar els nostres treballs, el que fem dia rere dia.
Festa temàtica Portugal a Les Hortènsies

Festa temàtica: Portugal

Celebrem la festa temàtica de Portugal, un país on la imaginació et transporta a històries no viscudes, però si somiades.
XII Jornades de la Gent Grqn Activa

XII Jornades de la gent gran activa

, , ,
Com cada any, a Alella se celebren les jornades de la Gent Gran activa. La participació s'incrementa a mesura que augmenta l'oferta d'activitats, i nosaltres no podíem faltar-hi!
Tarannà de juny

Un tarannà de juny (Núm 111)

Activitats, sortides i coses que ens han passat el darrer mes, explicades segons el nostre tarannà.
Fira d'abril a Les Hortènsies

La fira d'Abril

A la nostra Fira d'Abril hi van faltar algunes banalitats, però gaudim d'allò més important... LA FESTA!!! ¡¡¡Y QUE ME QUITEN LO BAILAO!!!
Tallers de calendari a Les Hortènsies

Tallers de calendaris

Al calendari col·lectiu hi marquem els esdeveniments que determinen el tarannà de tots els que vivim en aquesta casa. Cada dia destapem el número del mes i esperem amb il·lusió els aniversaris, les festes temàtiques, les sortides...
Jornada de cinema a Les Hortènsies

Una jornada de cinema

Vam anar a veure "Kérity, la casa dels contes", i us la recomanem a petits i grans! És una pel·lícula que convida el lector a continuar somiant, a no perdre la capacitat de sorpresa i fascinació dels nens.
Visita al Jardí Botànic de Barcelona

Visita al Jardí Botànic de Barcelona

La pau i els silencis que ofereixen la natura ens fan més lleugers. No deixis de visitar-lo, de cap manera et deixarà indiferent.
Canvis posturals

Què són els canvis posturals? Per què són necessaris, i com cal fer-los?

Els canvis posturals en persones dependents han de realitzar-se per personal sanitari, familiars o cuidadors amb formació específica. T'expliquem per què, i com fer-los.
Un tarannà de maig a Les Hortènsies

Un tarannà de maig (Núm 110)

Al tarannà de maig hi trobareu la sortida al jardí botànic i a la protectora del Masnou, la festa irlandesa, les mones i ous de Pasqua... i, com cada mes, els aniversaris, que mai no fallen.
Teatre Hansel i Gretel

Un matí al teatre "Hansel i Gretel"

Ens encanta el teatre, l'escenificació i en concret en aquesta obra, vam aprendre que dos nens, amb argúcia i tenacitat, aconsegueixen, unificant forces, una mateixa fi.