El dia a dia de Les Hortènsies

El Rei Carnestoltes arriba a Les Hortènsies

Un nou Carnestoltes

El Rei Carnestoltes ha vingut rabent i veloç, generós i desmesurat... a treure el millor de nosaltres, constrenyent-nos a oblidar, a recordar i a existir.
Festa nòrdica a Les Hortènsies

Festa temàtica nòrdica

Celebrem una de les nostres particulars festes temàtiques tot endinsant-nos en la cultura i les tradicions dels països nòrdics. Una activitat que ens acosta a nacions llunyanes a les quals, d'una altra manera, ens seria impossible arribar.
Karaoke a Les Hortènsies

Karaoke a Les Hortènsies

Cantar és una de les activitats en què els nostres sentiments més profunds troben el millor vector per a expressar-se. Ens encanta cantar!
Visita al Museu de la Ciència Cosmocaixa

Tornem al Museu de la Ciència Cosmocaixa

La visita al Cosmocaixa és gairebé un clàssic, i observar l'hàbitat de la fauna marina és una experiència única, no solament educativa, sinó també molt relaxant.
Visita al Poble Espanyol

Visita al Poble Espanyol

Visitem el Poble Espanyol, un micromón en què estan representats pobles típicament espanyols, ja sigui per la seva arquitectura, gastronomia o artesania.
Festa temàtica australiana a Les Hortènsies

Festa temàtica australiana

Aquest mes ens hem endinsat en la fauna i les tradicions de la cultura australiana, en una de les nostres ja mítiques festes temàtiques a la Residència Les Hortènsies.
Reis Mags 2022

Els Reis d'Orient

Els Reis de l'Orient ens han tornat a trobar feliços, expectants... Són els nostres tres amics incondicionals que poden, amb la seva màgia, evitar qualsevol impediment per complex que sigui.
Bon any nou !!

Un any per descobrir

,
Que aquest any nou ens acosti i ens abraci amb la mateixa il·lusió que quan esperem el millor amic, aquell més estimat. Feliç any nou!!
Jubilacions a la FSFA

Jubilacions 2020 / 2021 a la FSFA

, , ,
Agraïm als qui s'han jubilat aquest darrer any la seva implicació personal i professional, i esperem retrobar-los ben aviat. Sempre sereu part de la Fundació!
De visita a la Fira de Santa Llúcia

Santa Llúcia

A la Fira de Santa Llúcia ens hem endinsat en els seus colors i la seva llum. Noves olors que ens transporten, tot anunciant l'inici del període Nadalenc.
Un Nadal pacient

Un Nadal complex

Aquest torna a ser un Nadal diferent. Caldrà seguir essent pacients i complir meticulosament les mesures de protecció per tal de protegir-nos entre tots.
Síndrome d'immobilitat

Síndrome d'immobilitat

El Dr. Muñoz detalla els diversos símptomes físics, psíquics i metabòlics que pot donar la immobilització i que agreugen considerablement la capacitat funcional.