El dia a dia de Les Hortènsies

Proves PCR a la Residència Les Hortènsies

Proves PCR a les nostres residències per part dels voluntaris d'Open Arms i l'ICS

, ,
Dins el marc de la col·laboració entre l'Institut Català de la Salut i la ONG Proactiva Open Arms, els voluntaris d’aquesta organització sense ànim de lucre han realitzat tests PCR al personal i als usuaris de les Residències Les Hortènsies i el Montseny.
Somriures

Somriures

,
Aquesta pandèmia ens ha afectat d'una manera sobtada i excepcional, sí, però nosaltres no volem oblidar-nos de somriure!
Pacient de 74 anys recuperat de Covid-19 a Can Torras

Reflexió post-COVID-19

, , ,
El Doctor Cuartero, Director General de la FSFA, explica lliçons apreses durant la lluita contra la COVID-19: sanitarització dels centres, lideratges i equips potents, compromís, flexibilitat, inventiva, empatia i solidaritat.
Un mural de colors a Les Hortènsies

Un mural de colors

,
Estem fent un mural per penjar-lo a l'exterior de la Residència i dir-vos a tots i cadascun de vosaltres que tirarem endavant, que tot anirà bé, que ens retrobarem i compensarem el temps que hem estat sense veure'ns!
Voluntaris

Agraïment als voluntaris anònims

, , ,
Temps difícils ens porten persones anònimes meravelloses. Agraïm l'ajuda dels voluntaris de Montgat i d'empreses com Alifarm i Simex
Reconeixement policia local

Reconeixement a la tasca dels professionals de la FSFA

,
La policia local d'Alella ha vingut a la Residència Les Hortènsies a agrair la nostra feina. Una injecció d'energia i emoció.
Professionals FSFA preparats per al COVID-19

Per tu, per mi, per ells

, , ,
Des del CSAI Can Torras, des de la FSFA volem donar les gràcies al Taller d'Alumini Rekalum de Mataró, per la seva generosa i inestimable aportació.
Equip de la FSFA

Informació a famílies

, , ,
Des del Servei d’informació de la FSFA volem explicar que el nostre dia a dia ha canviat, però estem fent front a qualsevol situació, per complexa que sigui, que ens pugui arribar.

Fes gestions des de casa a través de "La Meva Salut"

, , ,
"La Meva Salut" és un servei telemàtic del Servei Català de Salut que permet fer consultes i tràmits sense haver-se de desplaçar a un centre sanitari
Social distance

Certificat d'autoresponsabilitat

, , ,
Què és, per a què serveix i com obtenir el Certificat d'Autoresponsabilitat recomanat per als desplaçaments durant l'estat d'alarma.
Campanya #JoActuo

Campanya #Joactuo

, ,
Des de la FSFA ens adherim a la campanya #Joactuo. Totes i tots podem trobar més d’una manera d’actuar per aturar el coronavirus i els seus efectes nocius.
Atenció mèdica Fb

Persones grans i/o amb pluripatologies COVID-19

, , ,
Recordem les recomanacions que cal tenir en compte davant de l'epidèmia en relació a les persones grans amb malalties prèvies i/o immunodeprimides.