El dia a dia de Les Hortènsies

Equip d'infermeria de la FSFA

Experiències apreses de la primera onada de Covid-19 a Les Hortènsies

,
Les infermeres de la Residència les Hortènsies expliquen com van viure la primera onada de la pandèmia de la Covid 19 i quines lliçons n'han tret.
Unitats de conviència a les residències de la FSFA

Unitats de convivència

,
Les residències de la FSFA estan dividides en grups o bombolles de conviència que permeten minimitzar el risc de contagi.
Nova furgoneta de la FSFA

Una inversió de futur

,
Després de gairebé dues dècades amb la nostra antiga i entranyable furgoneta, l'hem renovada! Ara tenim una furgoneta nova amb prestacions immillorables.
Mesures de seguretat a les visites de la FSFA

Mesures de seguretat a les visites per fer front a la Covid-19

, ,
Hem habilitat nous espais i nous elements que garanteixen una perfecta i adequada higienització, incrementant alhora, el servei de neteja.
L'altra perspectiva del confinament

L'altra perspectiva del confinament

,
Aquest temps m'ha ensenyat que si això torna a passar, jo seré feliç sabent-te a prop fins i tot sense veure't. Tu no pateixis, ara ja sé mes o menys què ha passat.
Proves PCR a la Residència Les Hortènsies

Proves PCR a les nostres residències per part dels voluntaris d'Open Arms i l'ICS

, ,
Dins el marc de la col·laboració entre l'Institut Català de la Salut i la ONG Proactiva Open Arms, els voluntaris d’aquesta organització sense ànim de lucre han realitzat tests PCR al personal i als usuaris de les Residències Les Hortènsies i el Montseny.
Somriures

Somriures

,
Aquesta pandèmia ens ha afectat d'una manera sobtada i excepcional, sí, però nosaltres no volem oblidar-nos de somriure!
Pacient de 74 anys recuperat de Covid-19 a Can Torras

Reflexió post-COVID-19

, , ,
El Doctor Cuartero, Director General de la FSFA, explica lliçons apreses durant la lluita contra la COVID-19: sanitarització dels centres, lideratges i equips potents, compromís, flexibilitat, inventiva, empatia i solidaritat.
Un mural de colors a Les Hortènsies

Un mural de colors

,
Estem fent un mural per penjar-lo a l'exterior de la Residència i dir-vos a tots i cadascun de vosaltres que tirarem endavant, que tot anirà bé, que ens retrobarem i compensarem el temps que hem estat sense veure'ns!
Voluntaris

Agraïment als voluntaris anònims

, , ,
Temps difícils ens porten persones anònimes meravelloses. Agraïm l'ajuda dels voluntaris de Montgat i d'empreses com Alifarm i Simex
Reconeixement policia local

Reconeixement a la tasca dels professionals de la FSFA

,
La policia local d'Alella ha vingut a la Residència Les Hortènsies a agrair la nostra feina. Una injecció d'energia i emoció.
Professionals FSFA preparats per al COVID-19

Per tu, per mi, per ells

, , ,
Des del CSAI Can Torras, des de la FSFA volem donar les gràcies al Taller d'Alumini Rekalum de Mataró, per la seva generosa i inestimable aportació.