El dia a dia de Les Hortènsies

Fira d'abril a Les Hortènsies

La fira d'Abril

A la nostra Fira d'Abril hi van faltar algunes banalitats, però gaudim d'allò més important... LA FESTA!!! ¡¡¡Y QUE ME QUITEN LO BAILAO!!!
Tallers de calendari a Les Hortènsies

Tallers de calendaris

Al calendari col·lectiu hi marquem els esdeveniments que determinen el tarannà de tots els que vivim en aquesta casa. Cada dia destapem el número del mes i esperem amb il·lusió els aniversaris, les festes temàtiques, les sortides...
Jornada de cinema a Les Hortènsies

Una jornada de cinema

Vam anar a veure "Kérity, la casa dels contes", i us la recomanem a petits i grans! És una pel·lícula que convida el lector a continuar somiant, a no perdre la capacitat de sorpresa i fascinació dels nens.
Visita al Jardí Botànic de Barcelona

Visita al Jardí Botànic de Barcelona

La pau i els silencis que ofereixen la natura ens fan més lleugers. No deixis de visitar-lo, de cap manera et deixarà indiferent.
Canvis posturals

Què són els canvis posturals? Per què són necessaris, i com cal fer-los?

Els canvis posturals en persones dependents han de realitzar-se per personal sanitari, familiars o cuidadors amb formació específica. T'expliquem per què, i com fer-los.
Un tarannà de maig a Les Hortènsies

Un tarannà de maig

Al tarannà de maig hi trobareu la sortida al jardí botànic i a la protectora del Masnou, la festa irlandesa, les mones i ous de Pasqua... i, com cada mes, els aniversaris, que mai no fallen.
Teatre Hansel i Gretel

Un matí al teatre "Hansel i Gretel"

Ens encanta el teatre, l'escenificació i en concret en aquesta obra, vam aprendre que dos nens, amb argúcia i tenacitat, aconsegueixen, unificant forces, una mateixa fi.
Sessions informatives per a famílies al CR i CAE Les Hortènsies

Sessió per a famílies “Participació de les famílies i/o tutors legals al CR i CAE Les Hortènsies”

En la xerrada es va informar les famílies i tutors legals sobre les diverses formes de participació al centre, del valor de la seva implicació, així com de les seves obligacions, i es van resoldre tots els dubtes al respecte.
Festa temàtica Irlanda

Festa temàtica Irlandesa

Ens endinsem en la tradició popular irlandesa, que és àmplia i rica. En ella destaca una de les seves llegendes més famoses, els Leprenchauns.Petits homenets verds que apareixen i desapareixen al seu atzar.
Taller de mosaic a Les Hortènsies

El taller de mosaic

Cada dijous a la tarda, al taller de la residència Les Hortènsies, fem el taller de Mosaic. Quan el treball està acabat, en regalem un a la família i els següents els posem a la venda.
Formació en prevenció a la FSFA

Formació en la gestió de la prevenció a l'empresa

, , , ,
Inaugurem les aules de formació de la Fundació amb una sessió sobre la gestió de la Prevenció de Riscos Laborals a l’empresa.
Un tarannà d'abril a Les Hortènsies

Un tarannà d'abril (Núm. 109)

Al tarannà d'abril hi tenim el Carnestoltes, la primavera, la Quaresma, Venècia, el Cosmocaixa, ... i un munt de vivències compartides.