Inauguració de les aules de formació al CSAI Can Torras

,

Després d’una llarga i laboriosa remodelació de l’antiga sala Polivalent, és una magnifica noticia per la FSFA poder inaugurar les aules de formació.

La formació dels treballadors és un dels pilars on es fonamenten gran part dels ideals de la Fundació Sant Francesc d’Assis.

La preparació i el reciclatge dels coneixements ja adquirits, de tots els professionals que conformen la FSFA, fa que estiguem a l’avantguarda.

Disposem i necessitem de persones compromeses, motivades, implicades i de professionals altament competents.

La FSFA intenta facilitar els instruments perquè això sigui possible, i aquestes aules són una continuació de la progressió ascendent cap a la qual ens dirigim.

Les dues aules integrades a la sala polivalent tenen una capacitat total de 40 persones, dividides en dues estades, una amb capacitat per a 16 alumnes mes 4 opcionals i una altra amb una cabuda de 20, podent assemblar-se en funció dels requeriments de la docència impartida.

Cada aula disposa de pantalles panoràmiques i connexió a internet.

El complex formatiu te una entrada independent i disposa d’un ampli espai distribuïdor i d’un WC adaptat exclusiu.

La sala polivalent dona cabuda també a arxius i diversos magatzems per a material fungible, productes de neteja, material ortopèdic, productes de farmàcia, etc.

S’ha aconseguit materialitzar una instal·lació moderna i funcional.

Aquesta infraestructura, representen també un canvi….

Un canvi tecnològic i cultural, al qual hem d’adaptar-nos, els temps evolucionen i nosaltres hem d’anar en funció d’ells.

El futur ens trobarà i nosaltres estarem esperant-lo.

0 comentaris

Escriu un comentari

Tens alguna cosa a dir?
Deixa'ns la teva opinió!

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *