Activitats motrius

En aquest centre treballem la motricitat cada dia i si pot ser d’una manera lúdica millor que millor.

Si hem de fer un esforç físic, que sigui amb un somriure.

Sovint, l’animador ens porta jocs divertits, com “el paracaigudes”, on la majoria de companys s’ho passa molt bé.

Aquesta activitat consisteix en que cadascú de nosaltres hem d’agafar amb les mans un extrem de la tela, aquesta és rodona i per tant, hem de fer un cercle entre nosaltres. Ràpidament comença l’acció, perquè mentre ens expliquen que farem, alguns companys impacients ja comencen a moure el paracaigudes.

El primer que fem es bellugar el paracaigudes i no vegis com bufa el vent… eI segon és observar com es creen ones, ens agrada fixar-nos en els efectes causats pels nostres moviments.

Després, ens demanen que sense deixar d’agafar el paracaigudes parem de moure’l, llavors aquest cau pel seu propi pes i de sobte ens diuen “1,2 i 3  AMUNT!!”, quan aixequem els braços tots junts és molt impressionant perquè el paracaigudes arriba fins el sostre i fa la forma d’una tenda d’acampada gegant. Repetim diverses vegades i fiquem el cap, fins i tot hi ha algun valent que passa per sota.

Per últim, ens posen sobre el paracaigudes primer una pilota que hem d’evitar que vagi fora d’aquest i caigui a terra. Després ens posen una altra pilota més petita perquè entre tots nosaltres aconseguim ficar la pilota pel forat del mig del paracaigudes. Quan ho aconseguim ho celebrem molt perquè és dificilíssim. Bon treball en equip nois!!

D’aquesta manera treballem i millorem diferents aspectes com la coordinació, la força, la flexibilitat, l’equilibri, l’atenció, el treball en grup, enfortim vincles entre nosaltres i, en definitiva, gaudim d’una jornada lúdica amena fent activitat física, sempre adaptada a les nostres capacitats.

Marc Ruzafa

0 comentaris

Escriu un comentari

Tens alguna cosa a dir?
Deixa'ns la teva opinió!

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *