Aplicació mòbil Stop COVID-19

App Stop Covid-19

El Servei Català de la Salut posa al nostre abast una eina per detectar possibles casos de COVID-19.

Els professionals de la salut faran un seguiment continuat  per mitjà d´aquesta plataforma per saber o no si es pot ser positiu en Covid-19 i fer un seguiment a distància de cada cas en particular .

Es donaran consells i informació en funció de cada patologia.

El servei de salut te accés a la informació mèdica de cada pacient, i en funció dels informes mèdics podran ser mes efectius vers l´actuació particular i més adient per a cada pacient.

Aquesta eina servirà de forma més curosa contra l’expansió del virus.

“Es podrà interactuar i es podrà avaluar l’estat de salut de les persones. A base de preguntes que l’usuari podrà contestar, permetrà saber quin és l’estat en cada moment del pacient. La intenció és també poder relacionar la informació prèvia del pacient per saber si es tenen o s’han tingut altres patologies”

Funcionament de l’aplicació

Es fácil i senzill, i està disponible per als sintemes operatius tant Android com IOS:

  • Descarregar-se la aplicació al mòbil .
  • Registrar-se.

Si es presenta qualsevol patologia susceptible de ser COVID-19 es respondrà a un test i l’aplicació demanarà  la informació necessària.

El pacient tindrà una atenció específica i individualitzada per poder prendre les mesures més adients.

En disposar d’aquesta informació, els professional podran fer un perfil concret i específic de cada cas i fer un seguiment diari i curós.

Pels casos greus, s’activaran el serveis d’emergència sanitària.

Segueixen actius els telèfons 112 per a emergències que precisin actuacions del SEM, policia o bombers i el 061 per a urgències sanitàries, i per COVID-19 també es pot trucar al CAP de referència de cada municipi.

A més d’intentar descongestionar el sistema sanitari, es podrà elaborar un mapa més perfilat per poder combatre el virus, el seu avançament  i poder frenar la seva expansió.

Més informació: Catsalut

Descàrrega de l’aplicació: App Stop Covid-19

App Stop Covid-19