Fake news sobre la vacuna antigripal

Fake news

La vacuna contra la grip no inocula el virus de la Covid 19 ni facilita el seu contagi, ni fa que aquest sigui més agressiu…

És una faula, una fake new que ha circulat per xarxes socials de tota índole i que els grups negacionistes i/o antivacunes han aprofitat per a difondre i crear una por irreal a la vacuna antigripal.

Són notícies falses molt perilloses, ja que afecten la salut i es difonen amb una gran facilitat, confonent a la ciutadania.

Des que el Sars-Cov-2 va impactar de ple a la nostra societat han sorgit milers de notícies falses sobre la seva curació, com van sorgir conjectures irreals sobre possibles conspiracions internacionals que atribuïen la pandèmia a un intent de manipulació cap als ciutadans.

Aquests grups exposen opinions no contrastades, dards llançats a l’atzar que en situacions de crisi poden confondre la població.

Estem vivint temps molt difícils.

No oblidem que totes les vacunes són sistemàticament testades, verificades i actualitzades, i que s’estudien amb una meticulositat mil·limètrica tots els seus components, ceps i possibles nous patògens.

Hem de fiar-nos sempre de fonts oficials, científiques i contrastades.

Les vacunes “ensenyen” el nostre cos com defensar-se quan un virus o bacteri l’ataca. Al llarg de la història ens han protegit de les malalties que han aparegut any rere any, disminuint-ne la infecció i/o la mortalitat.

La vacuna contra la grip és un tallafoc enfront de la Covid 19, no una porta d’entrada!!!

 

Més informació

 

 

 

0 comentaris

Escriu un comentari

Tens alguna cosa a dir?
Deixa'ns la teva opinió!

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *