Un mural de colors

,

El nostre dia a dia, com el vostre, ha canviat, però a poc a poc anem tornant a una certa normalitat, amb mesura, sense pressa però sense pausa, amb alegria, amb bon humor i amb moltes ganes de fer coses…

Encara que no puguem sortir de la Residència, ni fer excursions ni festes, no ens avorrim, fem un altre tipus d’activitats.

No per això… Les trobem a faltar.

Els grups de treball són ara més reduïts, minimitzant riscos evitem problemes.

Els nostres monitors i monitores ens han explicat aquesta situació tan especial, tan excepcional… un virus que ni es veu ni se sent, petit i sigil·lós, ha regirat a la vida de totes les persones a cada racó del planeta.

Hem vist com tot l’equip de professionals que ens atenen s’han abocat vers nosaltres, buscant la nostra protecció i fer-nos més fàcil i suportable aquesta situació.

Realment, la vida pot canviar-te en dècimes de segon, però no en som conscients…
No poder veure-us és difícil, però si nosaltres podem suportar-ho, vosaltres també.

Aquest sacrifici, aquestes restriccions, són pel bé de tots.

Les noves tecnologies ens han permès fer videoconferències i fotografies, que, difoses per les nostres xarxes socials, us mostren que estem bé, que no ens falten somriures, que no estem sols, que la vida segueix, encara que sigui d’una manera diferent.

Avui us volem donar a vosaltres, amics, familiars, coneguts… una injecció de positivisme, d’esperança, d’estimació.

Estem fent un mural per penjar-lo a l’exterior de la Residència i dir-vos a tots i cadascun de vosaltres que tirarem endavant, que tot anirà bé, que ens retrobarem i compensarem el temps que hem estat sense veure’ns.

Potser ara valorem més les petites coses, els petits detalls els petits moments que són realment els que ens alimenten anímicament.

Possiblement les circumstàncies no seran com abans durant un temps… Però hem d’aclimatar-nos a les condicions que la vida ens posa al davant, amb força, sense por…

Recordeu…

Us sabem a prop fins i tot en la distància.

0 comentaris

Escriu un comentari

Tens alguna cosa a dir?
Deixa'ns la teva opinió!

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *