Proves PCR a la FSFA per al control de la Covid-19

Proves PCR a la FSFA

Sanitat ho recomana, nosaltres ho fem efectiu.

Davant l’augment de rebrots de Covid-19 a nivell generalitzat i per a protegir principalment els usuaris, la FSFA realitza, cada quinze dies, cribratges voluntaris de PCR a tot el personal de la Fundació. Avançant-nos així, en el possible, a futurs focus de contagis que provinguin de l’exterior en cadascun dels nostres centres.

Cada centre té una casuística diferent i per aquesta raó podem trobar-nos amb l’entrada del virus per diversos itineraris.

La detecció de persones asimptomàtiques i presimptomàtiques és clau per a la contenció d’aquesta pandèmia.

El fet de treballar amb persones d’una fragilitat clínica important fa que haguem de prendre les màximes mesures possibles per a disminuir el risc de transmissió als nostres usuaris.

Aquestes mesures s’afegeixen a les ja establertes, que intenten ser com barreres de contenció per evitar l’entrada als nostres centres d’aquesta terrible i devastadora pandèmia:

  • les sectoritzacions
  • la diferenciació de circuits
  • una bona utilització de les EPIs per disminuir al màxim els contactes de risc
  • la detecció precoç de símptomes sospitosos, tan en el personal d’atenció com en el usuaris, amb l’aïllament preventiu i les proves diagnòstiques corresponents
  • el seguiment estricte i continuat de les mesures preventives, tant en el nostre dia a dia com en la praxi professional.

Hem de posar-li difícil l’entrada en els nostres centres, posant cadascun de nosaltres tots els mitjans necessaris, encara que sabem que el risc zero no existeix.

0 comentaris

Escriu un comentari

Tens alguna cosa a dir?
Deixa'ns la teva opinió!

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *