Vacunació antigripal a la FSFA

Vacunació antigripal a la FSFA

Per fer més senzilla i accessible la vacunació antigripal, la FSFA facilitarà a tots els treballadors i treballadores la seva vacunació dins els tres centres de la Fundació, sense haver d’anar al CAP de referència.

De manera voluntària cada treballador podrà vacunar-se dins un horari i espai que es determinarà d’aquí a poc temps.

Posar la vacuna a disposició dels professionals dins el propi centre agilita i garanteix que tots treballadors tinguin l’opció de vacunar-se sense la necessitat d’esperar als serveis d’atenció primària.

En aquests moments tan delicats de la pandèmia de Covid 19, aquesta és una més de les mesures de protecció que la FSFA posa a disposició dels nostres residents i treballadors.

Els índexs epidemiològics de la Covid 19 van en augment i els hospitals comencen a tibar-se…

Evitar l’augment de casos de grip que poden derivar en quadres simptomatològics greus o en una coinfecció és un dels grans reptes d’aquest hivern.

Com a sanitaris i treballadors d’atenció directa a grups de risc tenim el deute moral que ens dicta la nostra professió, la de poder garantir una atenció segura i preventiva.

Evitem complicacions derivades d’una grip en temps de Covid 19.

Un còctel de Covid i grip és summament inquietant, tant per als facultatius com per als hospitals, ja que es desconeixen les reaccions de tots dos virus en connivència.

És a les nostres mans facilitar-los la tasca i evitar complicacions.

Aquest any més que mai… no t’ho pensis més, vacuna’t!

0 comentaris

Escriu un comentari

Tens alguna cosa a dir?
Deixa'ns la teva opinió!

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.