Sessions informatives per a famílies a la Residència i CAE Les Hortènsies

,

L’àrea de Treball Social de la Residència i Centre d’Atenció Especialitzada (CAE) Les Hortènsies atén les demandes individualitzades realitzades pels familiars dels usuaris del Centre.

Degut al volum d’usuaris atesos, resulta complicat proporcionar als seus familiars i/o tutors legals informació general del seu interès.

Amb l’objectiu de millorar la qualitat del servei de Treball Social i complementar la tasca que es realitza diàriament es crea el projecte de “Sessions informatives per a famílies” per tal de donar resposta a les inquietuds i/o dubtes dels familiars i/o tutors legals de persones amb discapacitat intel·lectual.

La persona responsable de l’elaboració i execució del projecte és la Treballadora Social de la Residència i CAE Les Hortènsies.

Per altra banda, els beneficiaris directes del projecte són els familiars i/o tutors legals dels usuaris del servei de Residència i CAE. Els beneficiaris indirectes del projecte son els propis usuaris, els quals es veuran afavorits per la informació, recursos, orientació, … proporcionada als seus familiars i/o tutors legals.

Per últim, informar que les sessions es portaran a terme a la pròpia Residència i CAE Les Hortènsies per facilitar l’accessibilitat als familiars i/o tutors legals dels usuaris i tindràn una periodicitat trimestral, amb un total de 4 sessions l’any.

La primera sessió informativa es realitzarà el proper dimecres 28 de març de 2018 a les 12h a la pròpia Residència i CAE Les Hortènsies i es tractarà el tema “La Previsió de Futurs Tutors Legals“.

Cristina Gordillo
Treballadora Social
Residència i CAE Les Hortènsies

0 comentaris

Escriu un comentari

Tens alguna cosa a dir?
Deixa'ns la teva opinió!

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *