13es Jornades de la Gent gran activa Alella 2021

Com cada any, la FSFA participa de manera activa en aquestes jornades, perquè anem sumant anys i, com no, vivències.

Després d’una aturada a causa de la crisi pandèmica de la Covid-19, enguany, de forma no presencial tornem a ser aquí, plens de projectes i activats… que l’edat no és cap impediment per a dur a terme qualsevol activitat que el cos ens permeti i la ment ens motivi.

Aquestes Jornades no es viuen amb la quotidianitat a la qual estem acostumats, la mesures de seguretat encara continuen vigents i és en la forma telemàtica en què tenim aquesta vegada la veu, el ressò.

La pandèmia, ara amb millors indicadors epidemiològics i gràcies a la vacunació, està canviant molts costums als quals estàvem habituats.

La tornada a la normalitat no és lleugera, a poc a poc anirem avançant.

Els més grans de la Residència les Hortènsies hem participat al pregó que dóna el tret de sortida d’aquestes jornades:

Sent aquesta vegada una mica atípica, els organitzadors i tècnics de l’ajuntament es van desplaçar a la residència per gravar un vídeo, que al costat del missatge d’altres residències d’Alella inauguren aquestes jornades.

Paràgrafs que contenen un missatge esperançador, en què el més important és poder deixar enrere l’aïllament, la tristor i la por.

Tornar a compartir, a gaudir a somiar…

Una altra de les activitats de la qual hem estat partíceps, al costat de la Residència el Montseny, és en l’intercanvi d’una planta.

Cada residència tria un test que ens ha proporcionat l’ajuntament i nosaltres el decorem, amb imaginació i afecte, plasmant en colors la il·lusió de tornar a reiniciar-nos, trobar-nos i divertir-nos junts.

Després es regala a una altra entitat, reflectint així la unió de tot un poble, abocat a les persones de més edat.

Malgrat tot, l’alegria no ens marxa, i des d’aquí us diem:
Que continuï la gresca!!!
Visca la festa de la Gent Gran!!!
Aprofitem-la!!!

Comencem la festa, comencem l’inici dels 13e Jornades de la Gent Gran Activa!!!