Jornades del voluntariat 2021

Després de l’obligada aturada a què ens hem vist abocats per l’entrada i envestida de la Covid-19, que ha capgirat a tots i cadascun dels nostres centres, reiniciem tímidament les noves Jornades del Voluntariat.

Un petit testeig, com una nova represa després d’aquest impàs de tancament.

Els nostres voluntaris, fins i tot sense poder ser presents, han treballat en molts aspectes durant la pandèmia.

Han donat suport a la falta de material per frenar l’escomesa d’aquesta pandèmia que a tots ens ha descol·locat, han fet suport emocional a través de trucades telefòniques i/o videotrucades, i ens han transmès força quan a vegades defallíem.

Des de cada casa, tots els voluntaris ens han seguit i ens han ajudat dins un recorregut incert, terrible i devastador.

Enguany reprenem, fins i tot amb més empenta, unes Jornades que homenatgen la tasca encomiable de cadascuna de les persones que, d’una manera o una altra, ens ofereixen el millor de sí mateixos.

Aquest any ens acompanyen alguns voluntaris del projecte Alella poble Cuidador, amb el qual la FSFA col·labora activament, per donar tot el suport necessari a les persones del poble que requereixen un recolzament especial al final de la seva vida, explicant el seu projecte i les seves impressions.

Des de cada centre es marquen els objectius i les directrius a seguir aquest any.

No podem seguir sense els voluntaris, un dels pilars que fonamenten els nostres principis i un dels puntals més importants de la nostra Fundació.

Encara que tímidament, enguany si!!!

Menys bulliciós, més moderat més… físicament distanciats, seguint totes les mesures de seguretat que ens marca Sanitat.

Però no per això menys emotiu ni menys important, perquè es tracta de retrobar-nos, de tornar a veure’ns i poder celebrar unes Jornades que ens pertoquen.

Que aquestes Jornades del Voluntariat siguin el preludi de l’avanç i el progrés de tots els projectes que ens van quedar pendents i dels futurs!!!

Per vosaltres som!!!

Gràcies per ser-hi sempre, quan i on és necessari.

0 comentaris

Escriu un comentari

Tens alguna cosa a dir?
Deixa'ns la teva opinió!

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.