Una jornada de cinema

Kérity, la casa dels contes.

Una sorprenent herència farà que un nen descobreixi el fascinant món que s’amaga entre les pàgines d’un llibre.

…I a la immensa pantalla del cinema, esclata la màgia.

Personatges de llibres antics, de contes explicats sempiternament, relaten les seves històries.

Es desdobleguen de les grafies i adquireixen moviment, veu, personalitats dispars…

Davant el temor de la desaparició de les seves històries, es desencadena una carrera contrarellotge i Nat, sense saber llegir encara, s’implica en descobrir i ajudar als fantàstics éssers que habiten dins llibres i llibres acumulats a la seva biblioteca.

Kérity, és una pel·lícula basada en un conte francès, que convida al lector a continuar somiant, a no perdre aquesta capacitat de sorpresa i fascinació, que com a nens, és innata, i que a vegades perdem al créixer.

És la iniciació a submergir-se en el món de la lectura, a gaudir d’ella, i a no perdre de vista els grans contes clàssics, d’on emergeixen grans històries actuals.

La implicació, l’amistat i la tenacitat per aconseguir el seu objectiu, fan d’aquesta pel·lícula una aventura trepidant i imprescindible, no només per als més petits, sinó per a tot el públic.

Tendra i emotiva, imbuïts en un món digitalitzat, ens convida a no perdre de vista el màgic món que s’oculta als llibres, els seus personatges, les històries que conten i les que apunten…

Un al·legat a no perdre de vista la paraula impreses, fulles i capítols on trobar altres realitats fantàstiques, il·lusòries i prodigioses.

La paraula escrita, és la rúbrica dels somnis.

0 comentaris

Escriu un comentari

Tens alguna cosa a dir?
Deixa'ns la teva opinió!

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *