Visita al Poble Espanyol

A causa d’aquests dies una mica confusos, obligats per l’empenta de la pandèmia, avui us mostrem l’excursió que vam fer al novembre, abans de cenyir-nos a les mesures que Salut va marcar a l’inici de la sisena ona de la SARS-Cov2.

El Poble Espanyol és un museu arquitectònic de pobles típicament espanyols, ja sigui en arquitectura, gastronomia o artesania.

Un micromón compendiat dins un microespai, on poder conèixer part del patrimoni que configuren els pobles d’Espanya.

Com en una pinzellada, podem fer-nos una petita idea d’allò més característic que cada municipi espanyol ofereix al visitant.

Un ràpid viatge que ens porta a allò més emblemàtic d’un país variat i pintoresc, culte, divers, que ha absorbit la idiosincràsia de les civilitzacions que s’han assentat al seu territori.

Passejant pels seus carrers hem assaborit racons de totes les regions, observant amb sorpresa com s’han aconseguit plasmar les singularitats de zones tan diferents i dispars del país.

Un museu a l’aire lliure que convida el passejant a endinsar-se dins els revolts més peculiars, avivant la memòria dels qui van haver d’emigrar de la seva regió.

És una excursió que rememora vivències perdudes i permet somniar amb les no gaudides.

0 comentaris

Escriu un comentari

Tens alguna cosa a dir?
Deixa'ns la teva opinió!

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.