Excursió al Tibidabo

El Tibidabo dedica un dia a l’any a les persones amb diversitat funcional: les atraccions són gratuïtes i tots els accessos estan adaptats a qualsevol problema de mobilitat.

És una de les excursions estrella al nostre calendari.
I amb la gosadia que dóna la impetuositat del nostre caràcter, allà anem.

La Noria, els cavallets, els autos de xoc… intentem pujar i visitar totes les atraccions que hi ha al parc, cadascun decideix com li agrada més, i en funció d’aquests, anem en un grup o un altre.

Hi ha alguna que impressiona, encara que entre nosaltres ens donem suport, sigui moral o físic, que per a això som companys.

La Noria t’encongeix l’estómac, i fa que les teves pupil·les es dilatin davant les vistes que es presenten… tota Barcelona als nostres peus, imatges que es queden a la retina com a estampes d’una ciutat immemorial.

Els autos de xoc, accelerant, frenant, esquivant… i aquest volant que de dreta a esquerra, fa que sense voler, reculi.

El vaixell víking ens sacseja com si estiguéssim en plena tempesta, un tsunami que en cridar em buida de tota l’adrenalina continguda.

Us podria parlar sense cansar-me de la infinitat d’atraccions, de com ens sentim en gaudir d’elles, de les vegades que repetim, de les que més ens van agradar…

Gràcies al Tibidabo per fer, encara que solament sigui un dia, l’estiu sense barreres. Sabem que treballen perquè sigui un indret més accessible.

No haurien d’existir aquestes barreres, la mobilitat hauria d’estar garantida tot l’any, en tots els llocs, però… és un principi.

0 comentaris

Escriu un comentari

Tens alguna cosa a dir?
Deixa'ns la teva opinió!

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.