Les Hortènsies dona la benvinguda a l’estiu amb revetlla de Sant Joan i més

, ,

Dintre de seu extens programa d’activitats, Les Hortènsies no ha volgut perdre’s una de les més destacades al calendari festiu català. El centre per a persones amb discapacitat intel·lectual de FSFA a Alella va celebrar divendres passat la revetlla de Sant Joan.

Professionals i persones ateses van gaudir especialmente amb els petards en una jornada marcada per la diversió i el bon temps. Just un dia abans de la revetlla de Sant Joan, Les Hortènsies s’aixecava amb cel gris i dia tristot. Malgrat això,  el centre va fer una sortida al Mataró Parc, on gaudiren  d’una volta pel centre comercial i un aperitiu.

L’aperitiu també l’havien fet la setmana anterior, en visitar el Parc de la Ciutadella. Aquell dia sí que lluïa el sol, i els i les assistentes a la sortida van deixar-se acaronar per ell mentre recorrien el parc.  El recorregut entre arbres monumentals i elements arquitectònics va fer les delícies de tothom. Tant com la fira d’artesania, celebrada al centre aquella mateixa semana.

Avui, amb l’estiu ja encetat oficialmen, Les Hortènsies viurà la seva festa  d’Equador. En sintonia amb les diferències continetals, hi haurà una ofrena al sol Inti Raymi, amb la qual es celebra el solstici d’hivern i s’agraeïexen les collites.