Visita al CR Montseny dels i les joves del projecte SINGULARS

 

Avui hem signat un acord de col·laboració entre el CR Montseny i l’empresa Bridge4Mobility, per la realització d’accions socials amb els joves, en el marc dels projectes SINGULARS, subvencionats pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.

Bridge4Mobility, és una empresa que fomenta la mobilitat internacional dels joves talents, oferint l’oportunitat d’una experiència de formació i treball internacional a Àustria i Alemanya.

Els i les joves que participen d’aquest programa, estan fent la capacitació d’idioma, en aquest cas l’alemany, per tal de poder viatjar el proper mes d’agost a Alemanya. En el país d’origen cursaran una FP Dual en l’especialitat de Tècnics en Infermeria.

Avui en el CR Montseny, han pogut aprendre les dinàmiques d’un centre d’atenció de gent gran, com ens organitzem i quin són els perfils dels tècnics del nostre centre.

Per finalitzar la visita al centre, els i les joves han realitzat un taller amb els usuaris, on han fet un seguit de jocs per tal de distraure’ls i passar un bon moment amb ells.

 

Programa Singulars CR Montseny Bridge4Mobility
Programa Singulars CR Montseny Bridge4Mobility
Programa Singulars CR Montseny Bridge4Mobility