Inici de la implantació del nou programa informàtic assistencial

,

El programa GENOMI, una aposta per la modernització i millora de processos

Una vegada quasi finalitzat el procés d’adaptació general del programa per omplir-lo dels continguts propis dels diferents serveis de la FSFA, s’ha escollit el CR Montseny per iniciar la implantació del programa GENOMI.

El nou programa informàtic GENOMI és una de les apostes mes importants de modernització i millora de l’estudi de processos i registre d’activitat assistencial de la FSFA.

Tal i com es va explicar en el Pla Estratègic 2019, s’inicia el testeig i la prova inicial, amb l’objectiu de consolidar els procediments bàsics i veure les millores possibles, atenent sempre l’adaptació del nou programa a cada un dels centres de la fundació.

Objectius del programa

Els objectius del projecte GENOMI són crear una eina útil, en primer lloc, per l’usuari (treballador), i en segon terme una aproximació inicial al estudi dels processos assistencials que donaran lloc als objectius de millora contínua del projecte Qualitat 2020. Fet que ens portarà a l’acreditació de les normes ISO 9001 / 2015.

Procés d’implantació

Les previsions son d’ iniciar les proves al CR Montseny abans de finalitzar setembre de 2018 i al CSAI Can Torras abans de finalitzar l’any 2018. Els treballs per adaptar-lo al CR Hortènsies s’haurien d’iniciar durant el primer trimestre del 2019.

La FSFA, en especial el Servei d’Informació i Qualitat Assistencial, vol agrair de forma molt sincera la predisposició de totes les persones a les que s’ha demanat la seva col·laboració per l’adaptació d’aquesta eina al mostrar una actitud excel·lent.

Aquesta eina ha de ser el més útil possible en el dia a dia assistencial de cada professional i ha de millorar els registres per poder objectivar la qualitat de les nostres pràctiques professionals amb l’objectiu comú de millora assistencial contínua.

 

Kilian Lansaque.

Servei d’Informació i Qualitat Assistencial FSFA.