Dia Internacional de l’Educació

,

Avui és el Dia internacional de l’Educació. L’educació és clau per al desenvolupament sostenible i també per FSFA. A l’Agenda 2030, es reconeix que l’educació és essencial per assolir l’èxit dels 17 objectius de desenvolupament sostenible. En aquest sentit, l’objectiu número 4 parla de garantir una educació de qualitat inclusiva i equitativa i promoure oportunitats d’aprenentatge per a tothom. I és que, tothom està criadat a protagonizar la transformació que persegueixen els ODS.

FSFA hi creu. Per acò, ha assumit el repte que llança  l’Organització de Naciones Unides- Actua ara- i va marcar les seves línees estratègiques emmarcades en els ODS més adequats a la seva missió, visió, valors i propòsit. Així per exemple, la seva quarta línia estratègica- Persones competents i compromeses – inclou la potenciació de programes de formació continuada i la promoció de convenis amb escoles, centres formatius i universitats, entre d’altres fites. Podeu consultar els nostres ODS i línies estratègiques aquí.

Día Internacional de l’Educació

Cal recordar que el Día Internacional de l’Educació va ser proclamar per l’ONU en 2019. L’objectiu, conscienciar la població mundial sobre la importància de l’educació per assolir els objectius de l’Agenda 2030. La UNESCO, organització de l’ONU dedicada a l’educació, la ciència i la cultura, impulsa la sisena edició d’aquesta efeméride sota el lema “Aprendre per una pau duradora”.