Bugaderia Net i Clar. Jornades de formació 2019

Sempre atents als avenços tecnològics i/o humans que puguin millorar el funcionament de qualsevol dels serveis que proporciona i que conformen la FSFA, intentem avançar-nos i adequar-nos a les perspectives de futur.

En aquesta ocasió, hem assistit a les jornades de formació Net i Clar, impartides per l’empresa Dibosch, companyia dedicada al sector de la higiene professional.

Empresa Innovadora i líder en aquest sector, gestiona i aprofita tots els recursos que té al seu abast, intentant satisfer les necessitats concretes de cada client, respectant en tot el possible el medi ambient.

Amb un ampli catàleg integral de productes i maquinàries de neteja professional, assessoren, formen i assisteixen tècnicament a les empreses que disposen dels seus serveis.

És el nostre desig optimitzar els serveis i facilitar tant la feina del nostre equip com la reducció de costos en matèria de productes per a un consum sostenible energètic i hidràulic.

Es per això que una vegada coneixedors de les eines de què podem disposar, hem de fer l’anàlisi per valorar les aportacions que ens ajudin a fer realitat aquest desig.

 

0 comentaris

Escriu un comentari

Tens alguna cosa a dir?
Deixa'ns la teva opinió!

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *