França a Les Hortènsies

Oh là là petit garçon!!!

I “la France”, tan pròxima en l’espai, s’ha obert davant nostre esplendorosa, divertida i gentil, oferint-nos el millor d’un país veí amb qui hem compartit història i una cultura que en moltes ocasions s’ha fusionat amb la nostra.

Un país acolorit que enamora només d’esmentar-lo.

Pintures en el rostre que ens recorden una moda pionera i explosiva, capaç de recórrer qualsevol catifa vermella amb una elegància natural, amb la qual es neix, amb la qual es creix….

França fa olor dels perfums que emergeixen dels jardins de Versalles, on la seva elaboració va agafar una empenta que encara conserva, pionera d’una creació que s’ha mantingut en el temps.

L’olor a França és atemporal, il·limitat, ens transporta amb tan sols tancar els ulls d’època en època, d’història en història… sense pensar… deixant-nos portar per les diverses fragàncies que els perfumers conjuguen en els seus recintes.

Hem visitat una torre Eiffel imaginària en què esglaons ficticis ens han portat a admirar el paisatge d’un París acollidor, tolerant i ple de glamur.

Els feliços 20, després de la pandèmia del 18, van ser una època d’infinitat d’avanços no solament tecnològics sinó en l’àmbit social, que van suposar un temps de canvi en què les persones van començar veure la vida d’una manera diferent, amb menys tocs de negre i gris.

I a Europa, París es va convertir en un remolí creatiu i festiu, catalitzant unes transformacions portades a d’altres ciutats, inundant el món d’esperança.

França imagina i crea tendències que la resta del món observa, analitza i emmotlla a la idiosincràsia de cada país.

França és un país extravertit que s’assaboreix cap a fora, que et deixan paladejar tots els seus sabors sense embafar-te.

0 comentaris

Escriu un comentari

Tens alguna cosa a dir?
Deixa'ns la teva opinió!

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *