Estudi de la COVID-19 en persones grans

Persones grans

La Covid-19 ha actuat amb una virulència inusitada en el col·lectiu de les persones majors institucionalitzades, ja de per si d’una fragilitat especial.

S’ha posat en marxa un estudi pioner a Europa per tal de trobar respostes acreditades i verificables al perquè d’aquesta gran incidència d’afectació en el sector d’assistència a la gent gran.

L’estudi està promogut per l’Acra, Associació catalana de recursos assistencials sota la coordinació científica de l’Hospital de la Vall Hebron de Barcelona i amb el recolzament pel Departament de Salut de la Generalitat.

Aquest virus actua de manera diferent i amb característiques dispars als diversos grups poblacionals, i es desconeix el perquè de la seva agressivitat entre el col·lectiu de residències de persones grans.

La falta de dades i informes computables fan necessari un estudi específic i concret sobre el col·lectiu de la gent gran vers la pandèmia de la Covid 19.

Ens hem trobat davant un devastador escenari que no pot i no ha de tornar a produir-se.

Buscant respostes davant els dubtes que planteja aquesta dramàtica incidència, és necessari investigar aquest grup poblacional.

Aquest estudi pretén ser una eina necessària i efectiva davant un possible nou rebrot de la Covid-19, per poder així fer-li front de la manera més adequada, efectiva i curosa, minimitzant el futur impacte que es pugui escometre a les persones grans institucionalitzades.

Més informació:

0 comentaris

Escriu un comentari

Tens alguna cosa a dir?
Deixa'ns la teva opinió!

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *