Un tarannà de març (Núm. 97)

Les festes carnavalesques ocupen gairebé totes les pàgines d’aquest número, encara que no ens oblidem de cap esdeveniment significatiu que en aquest mes hagi passat.

El primer ja sabeu, felicitats als qui heu complert anys. Som molts i variats, i mensualment ens ajuntem uns quants.

Després de trenta anys de treball, la nostra Nuri, s’ha jubilat. Els que la coneixem la trobarem a faltar, els que no, hauríeu desitjat fer-ho. És i ha estat tot un honor ser la teva companya o estar a la teva sala.

La festa temàtica d’aquest mes s’ha centrat en Rússia. Hem conegut part de la cultura moscovita, una gran desconeguda ja que la seva extensió i multiculturalitat la fa única i plural.

Però com a entrant, ha valgut la pena i ens obre l’ànsia de coneixement.

El Rei de la Disbauxa ens va arrossegar en els seus dies de bogeria i gresca, eludint formalismes i imposant un regnat d’alegria, gatzara i demesia. Durant set dies ha imperat un ambient de bromes i riures on, amb mesura, ens hem imbuït.

Amb l’enterrament de la sardina, el rei del carnestoltes es muda dels llòbrecs dies que ens imputa Donya Quaresma, de disciplina, austeritat i reclusió.

La SRA. ANTONIA ens avança mes a mes les prediccions meteorològiques que apunta el Calendari del Pagès, i també un conte amb moralina.

La ISABEL i el seu receptari, que creiem, haurien de premiar amb alguna Estrella Michelin.

El DOCTOR MUÑOZ, amb la seva enciclopèdia mèdica, ens farà uns erudits en la seva matèria.

Els plans dels astres ens són aliens.
Està determinada la nostra destinació, o som lliures de disposar-ne?

A REVEURE AMICS, UNA ABRAÇADA.

 

Si voleu saber-ne més i ampliar coneixements, a la nostra revista Tarannà trobareu una explicació més visual, colorista i divertida.

Està a la vostra disposició en la recepció de la Residència Les Hortènsies.

0 comentaris

Escriu un comentari

Tens alguna cosa a dir?
Deixa'ns la teva opinió!

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.