Vacunació a la Residència Les Hortènsies i a tota la FSFA

La vacunació segueix el seu ritme… accelerant-se… Ràpid, intens, i segur.

Ja s’estan vacunant els residents i professionals de la Residència El Montseny, del CSAI Can Torras i ara també de la Residència les Hortènsies!!!

A causa de la gran quantitat de persones a vacunar, els grups de sanitaris dedicats a aquesta tasca a tot el territori espanyol suporten un gran volum de treball.

Dins aquestes circumstàncies, i després d’un específic curs sobre la inoculació de la nova vacuna contra la Covid-19, les infermeres i infermers en la FSFA són els que s’ocupen de la seva administració, per a poder així tenir al menor temps possible a tots els residents i treballadors immunitzats.

El calendari és estricte i es complirà amb tota rigorositat.

La vacuna contra la covid-19 té una molt àmplia i bona acceptació entre els equips sanitaris, que albiren a la seva inoculació una via cada vegada més propera a la immunitat enfront de la pandèmia.
El camí no és fàcil… I menys en aquests moments en què la incertesa en moltes ocasions ens embarga.

Sense vacuna no hi ha solució possible enfront d’aquest terrible i esperpèntic escenari al qual ens enfrontem dia rere dia.

Potser tardarem a aconseguir una immunització total, potser siguin necessàries dosis de record enfront de les noves variants que segueixen apareixent … potser hem de conviure amb la covid-19 sempre, com hem fet amb la grip…

El context és complex, però la lluita no cessarà.

Aconseguirem tornar a retrobar aquest camí que fa gairebé un any va canviar la direcció de la nostra vida.