Èxit rotund al Sopar Solidari de la FSFA d’enguany celebrat el dia 16 de novembre.

Les aportacions recaptades en aquest esdeveniment tan especial es destinaran al CR Les Hortènsies per la compra d’un Carro Multisensorial amb material terapèutic, per millorar l’estimulació dels sentits, contribuint a la seva qualitat de vida.

Des de la direcció, la governança i tots els professionals de la Fundació, volem expressar el nostre sentit agraïment a totes les persones que van formar part d’aquesta vetllada; així com a totes les que no van poder assistir i van col·laborar des de la fila zero. Va ser un plaer tenir la presència de representants polítics, institucionals, i membres destacats de l’àmbit local, empresarial i ciutadania.

Volem fer una menció especial a les empreses col·laboradores del sopar, les quals van fer possible una nit plena de regals i sorpreses. Gràcies a Abacus, Meritxell Pera, Can Duran, La Gioconda, Cristina Carballo, Flors Isabel, Estanc Arnau, Fama Fabré, Farmàcia E Riera, Moss the Shop, Dolce bcn, Josep Trocoli, Flors Mateu, La Meva Paradeta, Fili Plaza, Fossil River , Guitart Hotels, Lana, Maheso , MartiDerm, Yuppi, Farmàcia Viamar, Sauleda, Tarannà Viajes i El Salero del Nàutic.

Aquesta contribució va fer possible aquesta nit màgica donant suport a una causa solidària. Junts, construïm un futur millor per aquells que més ho necessiten.

Gràcies de tot cor per la vostra solidaritat i compromís. Continuem treballant per fer del nostre món un lloc millor per a tothom.