Festa temàtica nòrdica

Com si a bord d’un Drakkar es tractés, la cultura nòrdica ha desembarcat a la nostra casa, per a mostrar-nos el millor i més emblemàtic d’uns països petits en extensió, però grans i intensos en cultura i representació.

Bressol de l’esquí modern, d’ells hem après a lliscar sobre muntanyes i valls glaçats.

Vikings aguerrits, guerrers, braus… tranquils i reservats… en una societat en què la família forma una part molt important del seu tarannà.

Les llums i les ombres es compaginen dins d’un clima gèlid, amb grans variacions estacionals.

La mitologia nòrdica ens ha deixat un rellevant llegat, que ha arribat fins als nostres dies, al costat d’història de cent mil batalles.

Són grans narradors de faules i contes, que fan les delícies dels més petits.

L’amor i el respecte per la naturalesa és part del seu dia a dia, d’ella han après que, en conjunció, la vida és més senzilla.

La cultura nòrdica, encara llunyana, ens és pròxima, gràcies als coneixements de les seves incursions a terres ignotes i al seu afany per la conquesta de nous territoris més fèrtils, on poder conrear i intercanviar com a bons comerciants productes bàsics amb altres civilitzacions.

El clima ha marcat sempre la seva identitat com a poble, com a clan, com a cultura… Per a créixer en prosperitat.

Avui, amb hidromel, brindem amb i per ells, coneixent més aquest país. Una activitat que ens acosta a nacions llunyanes a les quals, d’una altra manera, ens seria impossible arribar.

SKÖL!!!