Dia Internacional d'Infermeria

  Avui dia 12 de maig és el Dia Internacional de la Infermeria en honor al naixement de F. Nightingale considerada precursora de la infermeria professional. En primer lloc, voldria felicitar i fer un reconeixement molt sincer…

Envelliment Actiu en la Gent Gran

L'envelliment actiu es treballa a la Residència Montseny a través de diferents activitats que tenen per objectiu mantenir al màxim l'autonomia de les persones.
Nou procediment d'actuació enfront del SARS-COV2

Nou procediment d'actuació enfront de casos d'infecció SARS-CoV-2

Segons el nou procediment, els usuaris dels nostres centres i els seus familiars poden circular lliurement pels espais habilitats del centre, sala de visites, habitacions i espais exteriors.
Trastorn bipolar

Trastorn bipolar

,
El trastorn bipolar és una patologia crònica i recurrent, per a la qual no existeix cura i que es caracteritza per l'alteració en la regulació de l'estat d'ànim.
Residència El Montseny - FSFA

Certificació de qualitat ISO 9001 per a la Residència Montseny

,
La residència Montseny aconsegueix la certificació de qualitat segons la Norma ISO 9001/2015, un reconeixement extern per la bona feina realitzada.
Bacteris i meningitis

Infecció meningocòcica o meningitis

El Dr. Muñoz detalla els símptomes de la meningitis, una infecció bacteriana que es transmet per contacte directe i que cal diagnosticar i tractar ràpidament per evitar conseqüències greus.