La tardor a la Residència El Montseny

La tardor a la Residència El Montseny

A la Residència el Montseny ja ha arribat la tardor i les activitats estiuenques van donant pas a altres activitats més addients al canvi d'estació.
Comissió d'igualtat FSFA

Creació de la comissió d'igualtat

La Comissió d'Igualtat té l’esperit de vetllar per a la millora continuada i d'impulsar totes aquelles accions que vagin a favor de la igualtat efectiva entre dones i homes.
Segell WMA Web Mèdica Acreditada

Segell de web mèdica acreditada

, , ,
Per quart any consecutiu, la Web de la FSFA obté el Segell WMA del Col.legi de Metges de Barcelona, que certifica que la informació referida a la pàgina és de confiança i qualitat.
Reflexions des de la residència

Reflexions

, , ,
De vegades s'entén que en estar ingressat a una residència t'empetiteix, et limita, t'aïlla... Però avui us explicaré petites experiències que fan que la meva vida hagi crescut en intensitat, riquesa i vivències.
Festa de Sant Francesc d'Assís a Les Hortènsies

Sant Francesc d'Assís, la nostra festa!

Celebrem la festa del nostre patró Sant Francesc d'Assís amb il·lusió i alegria. La festa és gran, és la nostra festa major, on donem i rebem el millor de tots nosaltres.
Sol.licitud d'ajudes per a persones amb discapacitat

Prestació d'atenció social a persones amb discapacitat (PUA)

La prestació d'atenció social a persones amb discapacitat (PUA) facilita ajuda econòmica per a l'autonomia personal i millora de qualitat de vida de les persones amb discapacitat física, psíquica o sensorial.