El dia a dia de Can Torras

Jornades de la gent gran activa
Jubilacions a la FSFA

Jubilacions 2020 / 2021 a la FSFA

, , ,
Agraïm als qui s'han jubilat aquest darrer any la seva implicació personal i professional, i esperem retrobar-los ben aviat. Sempre sereu part de la Fundació!
Obres al CSAI Can Torras. Tancaments i planta baixa

Obres al CSAI Can Torras. Tancaments i planta baixa masia

,
Detallem les obres de millora en tancaments i planta baixa de la masia per tal de millorar les condicions interiors de comfort, seguretat i funcionalitat.
Obres d'adequació a Can Torras

Obres al CSAI Can Torras. Habitacions i annex trànsit

,
Detallem les obres que es faran al CSAI Can Torras amb l'objectiu de millorar les condicions interiors de confort i seguretat segons la normativa vigent.
Rentadores i eixugadores al Servei de bugaderia de la FSFA

Funcionament de la bugaderia: cura, seguretat i higiene

, , ,
No és senzill tenir cura diàriament de la roba de 475 persones garantint alhora la higiene, seguretat i comfort de tothom amb un màxim respecte per al medi ambient. Detallem els processos que ho fan possible a la bugaderia de la FSFA.
Segell WMA Web Mèdica Acreditada

Segell de web mèdica acreditada

, , ,
Per quart any consecutiu, la Web de la FSFA obté el Segell WMA del Col.legi de Metges de Barcelona, que certifica que la informació referida a la pàgina és de confiança i qualitat.
Reflexions des de la residència

Reflexions

, , ,
De vegades s'entén que en estar ingressat a una residència t'empetiteix, et limita, t'aïlla... Però avui us explicaré petites experiències que fan que la meva vida hagi crescut en intensitat, riquesa i vivències.

Servei de Rehabilitació de Can Torras

,
L'equip multidisciplinar i de fisioteràpia de Can Torras fa una gran tasca de recuperació en casos com el del Gabriel, a qui havien apuntat una cama. Cal fer exercicis rehabilitadors que facilitin que el pacient s'acomodi primer a la pròtesi, i després a la seva funcionalitat.
Jornades de la gent gran activa

13es Jornades de la Gent gran activa Alella 2021

Com cada any, tornem a participar a les Jornades, actius i plens de projectes, encara que sigui en forma telemàtica. Que l'edat no és cap impediment per a dur a terme activitats que el cos ens permeti i la ment ens motivi!